Η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δίπλα σε κάθε άστεγο της πρωτεύουσας την Μεγάλη Εβδομάδα

Η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δίπλα σε κάθε άστεγο της πρωτεύουσας την Μεγάλη Εβδομάδα

Οι άνθρωποι που περιμένουν κάθε φορά τη βοήθεια της «Αποστολής», είναι τοξικομανείς, αποφυλακισμένοι, άποροι, καρκινοπαθείς

Apostoli
Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ανανέωσε για άλλη μια φορά το ραντεβού με τους αστέγους της πρωτεύουσας την Μεγάλη Εβδομάδα.

Παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Παύλου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιωτάτο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βενετσάνο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Ιωάννη Πεταλά, μοιράστηκαν δέματα αγάπης από εργαζόμενους και εθελοντές, όπου όλοι μαζί, είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με αστέγους, να αφουγκρασθούν και να χαρτογραφήσουν τις ανάγκες τους, ανταλλάσσοντας ευχές για Καλή Ανάσταση!

Δείτε φωτογραφίες από το έργο της «Αποστολής»
Apostoli1
Apostoli2
Apostoli3
Apostoli4
Apostoli5
Apostoli6
Apostoli7
Apostoli8
Apostoli9

Κλείσιμο
Οι άνθρωποι που περιμένουν κάθε φορά τη βοήθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», είναι τοξικομανείς, αποφυλακισμένοι, άποροι, καρκινοπαθείς, που περιφέρονται στους δρόμους, στις πλατείες και στις στοές, χωρίς η ζωή τους να περιλαμβάνει σπίτι, εργασία και οικογένεια, αλλά μοναξιά, πείνα, απελπισία και απόγνωση.

11 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε ανθρώπους-σκιές, απομονωμένους στον δικό τους κόσμο, ένα κομμάτι της πρωτεύουσας που παλεύει για επιβίωση.

Τα δέματα τροφίμων περιλαμβάνουν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς φρούτων, ενίοτε όμως η ανθρωπιστική βοήθεια συνοδεύεται από κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τις περιστάσεις και τα αιτήματα όσων έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατήγγειλε τον σύντροφό της για εκδικητική πορνογραφία στα Χανιά - Συνελήφθη ο 43χρονος


Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ


Ξεσπά ο γιος της 72χρονης στη Βούλα: Οι μηχανές έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα - Η πρώτη έριξε κάτω τη μητέρα μου, η δεύτερη την χτύπησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης