Φλώρινα: Έπιασαν «εισπράκτορα» σπείρας την ώρα που έπαιρνε χρυσαφικά και λίρες 10.000 ευρώ από 63χρονη

Φλώρινα: Έπιασαν «εισπράκτορα» σπείρας την ώρα που έπαιρνε χρυσαφικά και λίρες 10.000 ευρώ από 63χρονη

Ο 59χρονος Έλληνας συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω 

florina_xrisafika
Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη ένας 59χρονος Έλληνας που είχε ρόλο «εισπράκτορα» για λογαριασμό σπείρας η οποία έκανε τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην πόλη της Φλώρινας, την στιγμή που παραλάμβανε χρυσαφικά και χρυσές λίρες αξίας περίπου 10.000 ευρώ από μια 63χρονη με το πρόσχημα ότι το παιδί της είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο.

Είχαν προηγηθεί την Τρίτη καταγγελίες δυο γυναικών ηλικίας 64 και 66 χρόνων, ότι δέχθηκαν τηλεφωνήματα από μια άγνωστη γυναίκα, που προσποιήθηκε ότι είναι αστυνομικός και τους ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά ή τιμαλφή, δήθεν για να αποφύγουν τις συνέπειες συγγενικά τους πρόσωπα που δήθεν ήταν υπαίτια θανατηφόρου δυστυχήματος.

Στην περίπτωση της 63χρονης, που ήταν η μόνη που «τσίμπησε» το δόλωμα, ένας άνδρας μέλος του κυκλώματος είχε καθοδηγήσει τον 59χρονο υποδεικνύοντάς του το σημείο όπου θα παραλάμβανε τα τιμαλφή. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κινητοποιήθηκαν άμεσα, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν με τη λεία της απάτης που αποδόθηκε στην 63χρονη.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε ο 59χρονος"εισπράκτορας" κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εγκληματική οργάνωση και απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι τουλάχιστον δυο συνεργοί του.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα - Στη φυλακή μαζί με τη σύζυγό του

Βίντεο: Σε καυτή ερωτική σκηνή με γυναίκα η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ υπό τη σκηνοθεσία του γιου της!

Ισχυρό μέτωπο καταιγίδων φέρνει από το απόγευμα η κακοκαιρία Εμίλ - Πώς θα κινηθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης