«Ξαναχτύπησε» ο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Πούτιν θέλει την ειρήνη, προσεύχομαι γι΄ αυτόν

«Ξαναχτύπησε» ο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Πούτιν θέλει την ειρήνη, προσεύχομαι γι΄ αυτόν

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο έργο να κάνει στην Οικουμένη και όχι μόνο στην Ουκρανία κι αν δεν τα καταφέρει αυτός, ο Θεός θα βάλει άλλον από το ρωσικό έθνος»

Mitropolitis-morfou
Ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, την περασμένη Παρασκευή παραχώρησε συνέντευξη στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, στην οποία, πέραν των γνωστών απόψεων του, για τα εμβόλια, τη νέα τάξη πραγμάτων, τους δαίμονες και τις εσχατολογικές προφητείες, έκανε την... αγιογραφία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μεταξύ πολλών άλλων, ανέφερε πως «ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο έργο να κάνει στην Οικουμένη και όχι μόνο στην Ουκρανία. Και αν δεν τα καταφέρει αυτός, ο Θεός θα βάλει άλλον, που θα τα καταφέρει, από το ρωσικό έθνος».

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ισχυρίστηκε πως παρακολουθώντας τη συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον, φάνηκε πως ο Ρώσος Πρόεδρος «δεν θέλει τον πόλεμο, θέλει την ειρήνη. Φάνηκε επίσης πως αυτοί που πιέζουν για έναν παγκόσμιο πόλεμο, στους αμέσως επόμενους μήνες και χρόνια, είναι η ελίτ του δυτικού κόσμου. Όχι ο δυτικός κόσμος, αλλά η ελίτ του δυτικού κόσμου».

Αποκάλυψε ακόμα πως, μνημονεύει και προσεύχεται για την ηγεσία της Ρωσίας, τόσο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και για τον Σεργκέι Λαβρόφ, τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τη σύζυγό του.

Στη συνέντευξη, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ταυτίστηκε πλήρως με το ρωσικό αφήγημα για την Ουκρανία, λέγοντας πως ο Ζελένσκι είναι μαριονέτα της νέας τάξης πραγμάτων και η Ουκρανία είναι ένα τεχνητό έθνος που το έφτιαξαν οι Σιωνιστές και πρόκειται για το έθνος των Χαζάρων.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή του:
Ὁ Πούτιν ἀπέναντι στὴ «Νέα Τάξη Πραγμάτων» καὶ τὸ σχέδιο τοῦ Χριστοῦ
Θα πεθάνουμε από τα εμβόλια και τα πυρηνικά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ισχυρίστηκε πως η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να μειώσει τον πληθυσμό της γης από τα 7,5 δισεκατομμύρια στο 1 δισεκατομμύριο. Κάποιοι μάλιστα, κατά τον Μητροπολίτη, λένε πως το 1 δισεκατομμύριο είναι πολλοί και πρέπει ο πληθυσμός να μειωθεί στις 700.000 ή ακόμα και στις 500.000. Αυτό το σχέδιο, κατά τα λεγόμενά του, το προωθούν οι δυτικοί εξωθώντας τη Ρωσία και τη Κίνα να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά και μετά να τους φορτώσουν την ευθύνη, παρά το ότι η Μόσχα και το Πεκίνο δεν το επιθυμούν. Ο άλλος τρόπος μείωσης του πληθυσμού, εφαρμόζεται με τους εμβολιασμούς, καθώς σε επτά χρόνια όσοι εμβολιάστηκαν με γονιδιακά εμβόλια ή θα πεθάνουν ή θα μείνουν ανάπηροι.

Τα στρατεύματα Πούτιν στο Κίεβο

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης, αναλώθηκε στην κατάσταση στην Ουκρανία, με τον Μητροπολίτη Μόρφου να γράφει στα παλιότερα των ράσων του, την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, αλλά και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, για αναγνώριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, υπό τον Μητροπολίτη Κίεβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνειο. Ο ίδιος είπε πως, αναγνωρίζει μόνο τον Μητροπολίτη Ονούφριο, που είχε τοποθετηθεί από το Πατριαρχείο Μόσχας. Υποστήριξε πως όταν η Ρωσία θα καταλάβει την Ουκρανία και θα αποκαταστήσει και την εκκλησιαστική τάξη, όλοι αυτοί (Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας) θα γίνουν Ουνίτες και θα προσκυνήσουν τον Πάπα!

Κλείσιμο
Ο Μητροπολίτης Μόρφου, τάχθηκε υπέρ του πολέμου για να επέλθει η ειρήνη στην Ουκρανία και επικαλέστηκε προφητεία πως σύντομα η Ρωσία θα καταλάβει την Ουκρανική πρωτεύουσα.

Μασόνοι στη δεξιά, δήθεν λενινιστές στην αριστερά

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, εκτίμησε πως σύντομα θα φέρουν και στην Κύπρο το νόμο για τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου. Όπως είπε, ο νόμος μπορεί να μην έρθει από τη κυβέρνηση, αλλά από τα κόμματα. Το πρόβλημα είναι «τόσο το κόμμα της αριστεράς (ΑΚΕΛ), που εμπνέεται υποτίθεται από τον λενινισμό και τον μαρξισμό… υποτίθεται, όσο και το κόμμα της δεξιάς (ΔΗΣΥ), που αρκετοί από αυτούς είναι μασόνοι και σιωνιστές, αλλά και άλλοι βουλευτές των πιο μικρών κομμάτων».

Όπως υποστήριξε, θα ήθελαν να ψηφίσουν ένα τέτοιο νόμο, για να είναι περισσότερο Ευρωπαίοι, «όπως και τη ψηφιακή ταυτότητα που θα είναι η νέα προσπάθεια του Μητσοτάκη».

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν θα το πάρει τζαμπέ, θα το πληρώσει»: Οι διάλογοι που έκαψαν τους υπαλλήλους με τα γρηγορόσημα στο Κιλκίς


Η οικογένεια είναι ιδιωτική, λέει για τα εξαφανισμένα παιδιά ο 46χρονος παλαιοχριστιανός - Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία


Με κυψέλες έξω από τη Βουλή, φορτηγά και καπνιστήρια οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης