Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη παραλαβή πολιτών τρίτων χωρών
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε κατάστημα κράτησης αναμένεται να μεταχθεί ένας δουλέμπορος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Βόλο, το πρωί του Σαββάτου, καθώς είχε εκδοθεί βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ξάνθης που διέτασσε την σύλληψη και την προφυλάκισή του.
Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη παραλαβή πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος από οδηγό μεταφορικού μέσου με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας από κοινού και κατά συρροή, της απείθειας και της οδήγησης χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στην φυλακή, σύμφωνα με όσα ορίζει το διωκτικό έγγραφο που εκκρεμούσε σε βάρος του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα