Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Εθνικής από τη Φιλαδέλφεια μέχρι το Αιγάλεω

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Εθνικής από τη Φιλαδέλφεια μέχρι το Αιγάλεω

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

kinisi
Kαλύτερη είκονα παρουσιάζει η κίνηση των οχημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής, με τα προβλήματα να περιορίζονται πλέον στο ρεύμα καθόδου της Εθνικής από τη Φιλαδέλφεια μέχρι το Αιγάλεω. 

H κίνηση στην Αττική Οδό διεξάγεται χωρίς προβλήματα ενώ πυκνή είναι η ροή των αυτοκινήτων στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου και μετά το Γηροκομείο στο Ψυχικό, στον Ευαγγελισμό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπως επίσης και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Δείτε την κίνηση στις 20.30

Paraskevi20_00
 

 

Νωρίτερα, η κατάσταση ήταν απελπιστική για τους οδηγούς στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας καθώς η κίνηση ήταν αυξημένη από τα νότια μέχρι τα βόρεια και τα δυτικά μέχρι τα ανατολικά άκρα του λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα, ουρά σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα στην κάθοδο του Κηφισού από την Κηφισιά έως τη Λεωφόρο Αθηνών, ενώ στην άνοδο τα προβλήματα συνεχίζονταν από νωρίς το μεσημέρι καθώς το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε από το Μοσχάτο και έφτανε μέχρι την Μεταμόρφωση.

Καθυστερήσεις υπήρχαν και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις ξεπερνούσαν τη μισή ώρα από τον κόμβο της Κάντζας έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, ενώ από την Περιφερειακή Υμηττού οι καθυστερήσεις ήταν πάνω από 25 λεπτά από τον κόμβο της Πλακεντίας μέχρι την Μεταμόρφωση.
 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης