Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στο κέντρο της Χαλκίδας πριν από μια εβδομάδα.
Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να προσεγγίζει το κατάστημα, στις 00:22 για πρώτη φορά και να προσπαθεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου.
Αφού η προσπάθειά του δεν έχει αποτέλεσμα, συνεχίζει μετά από ένα λεπτό κρατώντας στα χέρια του μια πλάκα πεζοδρομίου.
Μετά από μερικά χτυπήματα με την πλάκα και με μια... έφοδο δική του η τζαμαρία υποχωρεί και ο κλέφτης μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο, πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία με το POS να εντοπίζεται λίγα μέτρα μακριά από το ζαχαροπλαστείο.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας