Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣγια τον εντοπισμό ύποπτου αυτοκινήτου στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχει ο φόβος μέσα στο όχημα να βρίσκονται όπλα και συγκεκριμένα καλάσνικοφ, ένα μπιτόνι με πιθανόν εύφλεκτο υγρό καθώς και ένα κράνος.
Το όχημα εντοπίστηκε επί της οδού Νηρηίδων 73. Σύμφωνα με πληροφορίες απασχολεί από τις 16 Σεπτεμβρίου τις Αρχές καθώς είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, ενώ φέρει και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.