Εξάρχεια: Έβδομη καταγγελία για τον «δράκο των Εξαρχείων» - 31χρονη ανέφερε ότι την ακολουθούσε

Εξάρχεια: Έβδομη καταγγελία για τον «δράκο των Εξαρχείων» - 31χρονη ανέφερε ότι την ακολουθούσε

Η καταγγελία αναφέρει ότι ο νεαρός σταμάτησε να την ακολουθεί όταν η παθούσα έφτασε σε σημείο όπου υπήρχαν πολλοί περαστικοί

drakos-arthrou
Ακόμη μία γυναίκα, η έβδομη κατά σειρά, φέρεται να είχε μπει στο στόχαστρο του αποκαλούμενου και «δράκου» των Εξαρχείων ο οποίος συνελήφθη για πέντε επιθέσεις σε γυναίκες και μία επίθεσε σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης (22/11), μία γυναίκα 31 ετών επισκέφθηκε τα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και κατήγγειλε ότι, την περασμένη Πέμπτη (16/11), λίγο μετά τις 12.45 το μεσημέρι, ο 23χρονος την απείλησε ακολουθώντας την για αρκετά λεπτά από τη συμβολή των οδών Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και Φρατζή στην Αθήνα μέχρι τη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Καλλιδρομίου.

Ο νεαρός σταμάτησε να την ακολουθεί όταν η παθούσα έφτασε σε σημείο όπου υπήρχαν πολλοί περαστικοί. Τότε ο δράστης προφανώς τρόμαξε και αποχώρησε.

«Έκανα τις επιθέσεις γιατί ήθελα να πάω με γυναίκα»

Να παρουσιάσει τα αφύσικα ως φυσιολογικά προσπάθησε ο «δράκος» των Εξαρχείων μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Ειδικότερα, καλά ενημερωμένες πηγές, ανέφεραν στο protothema.gr πως όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έκανε τις επιθέσεις, ο 23χρονος απάντησε ότι απλά… ήθελε να πάει με γυναίκα. «Ήθελα να πάω με γυναίκα. Και από τη φυλακή να βγω πάλι θα θέλω να πάω με γυναίκα» φέρεται να ισχυρίστηκε κυνικά.

Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και για απόπειρα σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Πρόκειται για κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ακόμη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής. Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η έξοδος της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η πόρτα άνοιξε από το... Ηνωμένο Βασίλειο

Ανησυχία και μελαγχολία στην ΕΕ για τον εκλογικό θρίαμβο του «Ολλανδού Τραμπ» Γκέερτ Βίλντερς

Προς επανεξέταση 1.064 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν 15,5 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης