Κως: Έβαλε φωτιά στο κατάστημα από το οποίο έκλεψε καπνικά είδη

Κως: Έβαλε φωτιά στο κατάστημα από το οποίο έκλεψε καπνικά είδη

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών

astynomia
Δεν ήταν μόνο "θεριακλής", αλλά και... πυρομανής, ένας 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε διαρρήξει στις 14 Οκτωβρίου ένα κατάστημα σε περιοχή της Κω και είχε αρπάξει διάφορα καπνικά προϊόντα, καθώς δεν αρκέστηκε στη λεία του, αλλά έβαλε και φωτιά στο μαγαζί με την πυρκαγιά να προκαλεί σημαντικές ζημιές.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον 19χρονο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Τον έπιασαν "με την κατσίκα στην πλάτη"

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ένας νεαρός ζωοκλέφτης, την στιγμή που μετέφερε έξι κατσίκες τις οποίες είχε αρπάξει από μια στάνη στην περιοχή Μίραλι του Ερυµάνθου. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που επέστρεψαν τα κλεμμένα ζώα στον ιδιοκτήτη τους, διαπίστωσαν ότι ο δράστης ότι είχε διαπράξει και άλλη μια ζωοκλοπή πριν από δέκα ημέρες. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για το αδίκημα της ζωοκλοπής.

Μαζί με τον 66χρονο πατέρα του, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από μια γυναίκα. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό

Η Πεν Νταλαούρα, η Μarka2 και τα άλλα trolls που έβγαλαν τον Στέφανο

Τα τρία σενάρια για το φρικτό τέλος της Σάνι Λουκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης