Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μαθητής σε Γυμνάσιο της Κρήτης επειδή καταψήφισε την πρόταση για κατάληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες δύο άλλοι μαθητές, της Β΄ και της Γ΄ Γυμνασίου, επιτέθηκαν, έβρισαν και χτύπησαν τον μαθητή επειδή εκείνος ψήφισε κατά της κατάληψης στο σχολείο.
Μετά την επίθεση ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας για προληπτικούς λόγους.
Ο ίδιος, όμως, και οι γονείς του δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των δραστών του ξυλοδαρμού.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.