Κακοκαιρία «Daniel»: Τροχαίο στην εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων που δόθηκε ξανά από χθες στην κυκλοφορία
Στην κυκλοφορία αποδόθηκαν και οι επαρχιακές οδοί Λάρισας – Καρδίτσας, Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τύρναβου μέσω Δαμασίου
Αποκαταστάθηκε πλήρως από χθες η κυκλοφορία στην Εθνική ΟδόΛάρισας - Τρικάλων και στα δύο ρεύματα. Παράλληλα, στην κυκλοφορία αποδόθηκαν και οι επαρχιακές οδοί Λάρισας – Καρδίτσας, Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τύρναβου μέσω Δαμασίου.
Τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκλήρωσαν τις εργασίες αποκατάστασης και οι δρόμοι αποδόθηκαν σε κυκλοφορία. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως οι δρόμοι έχουν λάσπη σε αρκετά σημεία και απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Μάλιστα, χθες σημειώθηκε και ένα τροχαίο ατύχημα στην εθνική Λάρισας - Τρικάλων, έπειτα από τη σύγκρουση δύο οχημάτων.
Ακόμη, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων, επιχειρούν για την αποκατάσταση αναχώματος του Πηνειού στην περιοχή της Γιάννουλης.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.