Αγοραστός: Δεν υπήρξε λάθος, αυτός ο κατακλυσμός του Νώε ήταν χιλιετίας
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποστηρίζει ότι έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, όμως το φαινόμενο ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία Daniel
Ο κ. Αγοραστός υποστήριξε στο Mega ότι από την περιφέρεια έγιναν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, με βάση τις προδιαγραφές που τίθενται από τους νόμους. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, δεν υπήρξε λάθος, ήταν πολύ έντονα τα καιρικά φαινόμενα.
«Σύμφωνα με τη χρηματοδότηση που είχα και τις ανθρώπινες δυνατότητες που υπήρχαν, έγιναν αυτά τα έργα», είπε, προσθέτοντας: «Έγιναν αυτά τα έργα, ελάτε να τα δείτε».
Επίσης υποστήριξε ότι δεν είπε να μετακινηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Δεν είπα να μετακινηθούν οι εκλογές», ανέφερε.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.