Νέο Φάληρο: Η στιγμή που το αυτοκίνητο παραβιάζει το φανάρι και χτυπά την 30χρονη κοπέλα

Νέο Φάληρο: Η στιγμή που το αυτοκίνητο παραβιάζει το φανάρι και χτυπά την 30χρονη κοπέλα

Η 30χρονη είναι εκτός κινδύνου – Νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο - Εκτιμάται ότι σώθηκε από μια κολόνα κοντά της

faliro_30xroni
Την τρελή πορεία του αυτοκινήτου που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε με σφοδρότητα σε 30χρονη κοπέλα το μεσημέρι της Πέμπτης στην παραλιακή της Ποσειδώνος, δείχνει βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που προέβαλε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο οδηγός, προκειμένου να αποφύγει διερχόμενο όχημα που είχε περάσει κανονικά με πράσινο, έπεσε πάνω σε κολόνα στη διαχωριστική νησίδα.

Η 30χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο Ασκληπιείο, εκτός κινδύνου, ενώ εκτιμάται ότι η κολόνα στη διαχωριστική νησίδα την έσωσε. Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση ατυχήματος από αμέλεια, ενώ δεν συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv6wus5qk0k1)

Πώς συνέβησαν τα δύο σοβαρά τροχαία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με διαφορά λίγων λεπτών, τι λένε μάρτυρες

Υπενθυμίζεται πως δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το ένα έγινε στην Παλιά Παραλιακή, στο Νέο Φάληρο, στο ύψος του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν όπου ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε στο κεφάλι μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών και το άλλο έγινε στη Νέα Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα και λίγα λεπτά μετά το πρώτο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv6ot9k5ihbt)

Σχετικά με το πρώτο τροχαίο με τη γυναίκα τραυματία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Λεωφόρο Ειρήνης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε το κόκκινο φανάρι και προσπαθώντας να αποφύγει ένα όχημα που κατέβαινε κάθετα, κατέληξε πάνω σε φωτεινό σηματοδότη παρασέρνοντας τη νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν στο σημείο της διάβασης πεζών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Η επέμβαση γιατρών και νοσηλευτών ήταν άμεση.

Το ΕΚΑΒ εκλήθη στις 12:50 με μοτοσικλετιστή της ομάδας ταχείας επέμβασης να φτάνει στην περιοχή στις 12:56 (άφιξη δυνάμεων του ΕΚΑΒ σε 6 λεπτά). Στη συνέχεια έφτασε και ασθενοφόρο. Λόγω του σημείου η τραυματισμένη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan που ήταν παρκαρισμένο ήδη εκεί. Η γυναίκα έχει πλέον μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πειραιάς: Σοβαρό τροχαίο έξω από το Μετροπόλιταν - ΙΧ χτύπησε πεζή & την πέταξε στον αέρα!
Κλείσιμο



troheo4
troheo6
troheo8


Αναφορικά με το δεύτερο τροχαίο, έγινε λίγα λεπτά αργότερα, στη Νέα Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα και σε μικρή απόσταση από το σημείο που σημειώθηκε το πρώτο τροχαίο. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και αναποδογύρισαν ενώ επιχείρησαν και πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν μία γυναίκα.

Το ΕΚΑΒ εκλήθη στις 13:16 με τρία ασθενοφόρα να φτάνουν στην περιοχή αλλά και μοτοσικλέτες της ομάδας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στις 13:24. Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Σε αυτό το τροχαίο, λόγω του σημείου και της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκλήθηκε υπήρξε δυσκολία με την προσέγγιση των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Δείτε φωτογραφίες:

troheo1
troheoo

Φωτογραφίες από piraeuspress.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Πώς συνέβησαν τα δύο σοβαρά τροχαία με διαφορά λίγων λεπτών, τι λένε μάρτυρες

Σέρρες: Αγωνία για την 18χρονη Πετρούλα - «Βγήκε να μιλήσει στο κινητό και εξαφανίστηκε» λέει η μητέρα της

Έντεκα βουλευτές των «Σπαρτιατών» κατά Στίγκα - «Προσβάλλει 250.000 ψηφοφόρους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης