Αδέρφια από την Αλβανία μαχαίρωσαν ομοεθνή τους στην Κω

Αδέρφια από την Αλβανία μαχαίρωσαν ομοεθνή τους στην Κω

Παραμένει άγνωστη η αιτία του αιματηρού επεισοδίου

police
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Αντιμάχειας, συνελήφθη αργά το απόγευμα της Κυριακής ο ένας από τους δυο αδελφούς από την Αλβανία που είχαν επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν ομοεθνή τους στο Μαστιχάρι της Κω, νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

Παραμένει άγνωστη η αιτία του αιματηρού επεισοδίου, καθώς το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κω με πολλαπλά τραύματα από μαχαιρι, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση για να εξηγήσει τι προηγήθηκε της επίθεσης που δέχθηκε από τα δυο αδέλφια.

Χάρη στην άμεση αντίδραση όλων των υπηρεσιών της Αστυνομίας, ο ένας από τους δύο δράστες εντοπίστηκε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Για συναυτουργία στα αδικήματα αυτά κατηγορείται και ο αδελφός του, ο οποίος αναζητείται.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε πλοίο στο λιμάνι ασθενείς του νοσοκομείου μετά την εκκένωση, σε τέντες τα σοβαρά περιστατικά - Δείτε βίντεο

Φωτιές: Μάχη με τις φλόγες σε Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία, Εύβοια, Κύθνο - Συνεχείς οι εκκενώσεις οικισμών

Meteo: Οι δασικές πυρκαγιές κάλυψαν με καπνό τον ουρανό της Ελλάδας - Δείτε εικόνα από δορυφόρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης