Κρήτη: Αντιμέτωπος με κατηγορίες ο διανομέας που αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και είπε ότι τον λήστεψαν

Κρήτη: Αντιμέτωπος με κατηγορίες ο διανομέας που αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και είπε ότι τον λήστεψαν

Οι αστυνομικοί θεώρησαν από την αρχή μυστηριώδεις τις συνθήκες τραυματισμού του διανομέα – Η περιγραφή του είχε κενά και ασάφειες και τελικά ομολόγησε ότι αυτοτραυματίστηκε

astynomia1
Από την αρχή κατάλαβαν οι αστυνομικοί ότι κάτι έκρυβε ένας 25χρονος διανομέας, ο οποίος πήγε μόνος του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην παλάμη του αριστερού του χεριού, αργά το βράδυ της Δευτέρας και ισχυρίστηκε ότι έγινε απόπειρα ληστείας.

Ο νεαρός ντελιβεράς, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία, κατέθεσε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι μόλις έφτασε με το μηχανάκι του στην περιοχή της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούβες, ένας άγνωστος τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλο και του ζήτησε τις εισπράξεις. Όμως, τον πυροβόλησε αμέσως και τράπηκε σε φυγή, άγνωστο για ποιον λόγο! Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του δράστη μέσα στο σκοτάδι και ότι δεν θυμάται το ακριβές σημείο που δέχθηκε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του είχε κενά και ασάφειες και έκαναν έρευνα στο σπίτι του που βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία από αυτήν που υποτίθεται ότι πυροβολήθηκε. Εκεί, εντόπισαν κηλίδες αίματος και ένα όπλο που αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε τραυματιστεί ο 25χρονος. Έτσι, ο νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που περιεργαζόταν τραυματίζοντας τον και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.





Ειδήσεις σήμερα:


Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Η έκρηξη στην 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο προκάλεσε σεισμό, λέει το Εθνικό Αστεροσκοπείο

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης