Διαδοχικές είναι οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή.
Λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης και οι υφυπουργοί Βασίλης Σπανάκης και Πάνος Τσακλόγλου οι οποίοι μετέβησαν στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες κεντρική προτεραιότητα της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα θα είναι η απλοποίηση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για να διευκολυνθεί η διαδικασία της κάρτας εργασίας.
Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη επίσης ο γραμματέας Αυτοδιοικησης της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης με τον αναπληρωτή Μένιο Κορομηλά για προγραμματισμένη σύσκεψη με τον Πάυλο Μαρινάκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη