Βούλα: Νέο βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Βούλα: Νέο βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Εκτιμάται ότι πρόκειται για συμμορία που «χτυπούσε» στα νότια προάστια - Η στιγμή που εισβάλλουν στο σπίτι ενός άλλου γνωστού επιχειρηματία

voula
Δύο περιστατικά διαρρήξεων μέσα σε λίγες ώρες, σε υπερπολυτελείς κατοικίες των νοτίων προαστίων, φέρνουν στο φως βίντεο. Φαίνεται τόσο η στιγμή που ο δράστης, πηδώντας τον φράχτη, βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, όσο και εκείνη της εισβολής στο σπίτι άλλου επιχειρηματία, κατά την ίδια πρακτική.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο του Mega, από μία μάντρα 20 μέτρων, οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, μία μέρα πριν από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Οι δράστες έσπασαν την μπαλκονόπορτα με λοστό και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Ο δράστης περπατάει με χαλαρό βήμα μέσα στην κουζίνα. Κρατάει στα χέρια του φακό, φοράει καπέλο τζόκεϊ ανάποδα και μάσκα full-face που διακρίνονται μόνο τα μάτια του.


Με γάντια στα χέρια και αφού δεν έχει εντοπίσει κάποιο αντικείμενο αξίας, αποχωρεί από το δωμάτιο.

Είκοσι λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας τούς δείχνουν να μπαίνουν στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Πρώτα ο ένας και ύστερα ο συνεργός του. Κρατάνε επώνυμες βαλίτσες που έχουν βρει μέσα σε ντουλάπες του σπιτιού για να χωρέσουν τα κλοπιμαία.

Ακούγονται να συνεννοούνται στα αλβανικά. Πάντα με τον φακό στο χέρι, κοιτάνε τι θα πρωτοπάρουν από την ντουλάπα και βγάζουν δύο μεγάλες τσάντες γνωστών οίκων.

Κλείσιμο
Ο ένας επιστρέφει και παίρνει τις δύο βαλίτσες για να φύγουν, όσο ο συνεργός του ελέγχει τριγύρω. Δε φεύγουν αμέσως, γιατί στο σπίτι, όλη εκείνη την ώρα, υπάρχει άνθρωπος της οικογένειας. Τοποθετεί τον φακό στο στόμα του και φεύγει με τον συνεργό του να κουβαλάει τις βαλίτσες όταν του δίνει το πράσινο φως. Αποχώρισαν από το σπίτι με συλλεκτικές τσάντες μεγάλης αξίας.
burglar-01
burglar-02
«Στις φωτογραφίες που μου έστειλε φιλικο μου πρόσωπο, διαπίστωσα  συγκρίνοντας τις και με το υλικό από τις δικές μου κάμερες πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που μπήκαν στο σπίτι μου» είχε πει στο protothema.gr ο Δημήτρης Φιντιρίκος. «Είχαν την ίδια αμφίεση και τον ίδιο σωματότυπο. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Οι δυο «ποντικοί» πήραν μέσα από την κρεβατοκάμαρά του πέντε ρολόγια αξίας άνω των 300.000 ευρώ. Ο ένας μάλιστα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την οικιακή βοηθό του επιχειρηματία η οποία μπροστά στην θέα του λιποθύμησε από το φόβο της. Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ενώ υπήρχε σεκιούριτι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία - βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο - οι διαρρήκτες δεν έδωσαν σημασία, αγνόησαν την παρουσία του και πήδηξαν τον φράχτη αποφασισμένοι να κάνουν την δουλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες μπουκάρουν στα σπίτια άοπλοι χρησιμοποιώντας μόνο ένα λοστό και αυτό διότι σε περίπτωση που συλληφθούν θέλουν να πέσουν στα «μαλακά». Έτσι μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και συνεχίζουν απτόητοι να «ρημάζουν» τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: «Μας ζητάει συγγνώμη, μου λέει "θέλω να πάμε σπίτι"» - Συγκινεί η μητέρα του 18χρονου

Σάλος με τη μητέρα της Στεφανίδη, υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Υιοθετεί χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Χρονοπούλου - Οργή στο ΠΑΣΟΚ

Politico: Οργή από ευρωβουλευτές για τα δωρεάν ταξίδια στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης