Σεσημασμένοι και έμπειροι οι «ποντικοί» που εισέβαλαν στο σπίτι του Φιντιρίκου και έκλεψαν πέντε ρολόγια μεγάλης αξίας

Σεσημασμένοι και έμπειροι οι «ποντικοί» που εισέβαλαν στο σπίτι του Φιντιρίκου και έκλεψαν πέντε ρολόγια μεγάλης αξίας

Πρόκειται για δύο Αλβανούς, που έχουν «ρημάξει» τα νότια προάστια

burglar-art
Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής που έχουν «ρημάξει» γειτονιές των νοτίων προαστίων είναι οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι του 37χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου.

Πρόκειται για άτομα που έχουν εμπειρία στις κλοπές ενώ ταυτοποιήθηκαν από τον ίδιο τον επιχειρηματία μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού που έστειλε φίλος του ο οποίος είχε πέσει και αυτός θύμα της δράσης τους.

Ο ένας εκ των δυο, με τις ακροβατικές ικανότητες μπουκάρει στα σπίτια πηδώντας από τα μπαλκόνια και ο δεύτερος κρατάει τσίλιες. Χτυπούν αξιοποιώντας πληροφορίες για το οικονομικό στάτους των υποψηφίων θυμάτων τους και δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα και αξεσουάρ και ειδικά στα ρολόγια.
burglar-01
burglar-02
Κλείσιμο
«Στις φωτογραφίες που μου έστειλε φιλικο μου πρόσωπο, διαπίστωσα  συγκρίνοντας τις και με το υλικό από τις δικές μου κάμερες πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που μπήκαν στο σπίτι μου» λέει στο protothema.gr ο Δημήτρης Φιντιρίκος. «Είχαν την ίδια αμφίεση και τον ίδιο σωματότυπο. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν» προσθέτει ο επιχειρηματίας.

Οι δυο «ποντικοί» πήραν μέσα από την κρεβατοκάμαρά του πέντε ρολόγια αξίας άνω των 300.000 ευρώ. Ο ένας μάλιστα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την οικιακή βοηθό του επιχειρηματία η οποία μπροστά στην θέα του λιποθύμησε από το φόβο της. Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ενώ υπήρχε σεκιούριτι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία - βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο - οι διαρρήκτες δεν έδωσαν σημασία, αγνόησαν την παρουσία του και πήδηξαν τον φράχτη αποφασισμένοι να κάνουν την δουλειά τους. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι δύο δράστες μπουκάρουν στα σπίτια άοπλοι χρησιμοποιώντας μόνο ένα λοστό και αυτό διότι σε περίπτωση που συλληφθούν θέλουν να πέσουν στα «μαλακά». Έτσι μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και συνεχίζουν απτόητοι να «ρημάζουν» τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης