Ανδρέας Παπανδρέου: «Σαρώνουν» τα εμβληματικά γυαλιά του σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Ανδρέας Παπανδρέου: «Σαρώνουν» τα εμβληματικά γυαλιά του σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Τα έσοδά θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»  - Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου

papandreouA
Εντυπωσιακό είναι το ενδιαφέρον του κοινού για τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, στην οποία εκτίθενται επίσης αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Συγκεκριμένα, τα γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού έχουν συγκεντρώσει 5.500 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ως τώρα στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που πραγματοποιεί το Creaiad.

Δείτε τη δημοπρασία ΕΔΩ

papandreou_dimoprasia1


Κλείσιμο
O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι' αυτά 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους διάσημους, αντικείμενα των οποίων έχουν προσφερθεί στην εν λόγω δημοπρασία, είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Prince , David Beckham, Naomi Campbell, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Τα έσοδά θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους. Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια: 7+1 ερωτήσεις – απαντήσεις για το «πάγωμα» στα κυμαινόμενα επιτόκια

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα

«Τους είπα για το όπλο αλλά αυτοί συνέχισαν να πετάνε πέτρες» λέει ο αστυνομικός για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης