Οινόφυτα: Αλλοδαπός πωλούσε «φιξάκια» με κάνναβη

Οινόφυτα: Αλλοδαπός πωλούσε «φιξάκια» με κάνναβη

Οι Αρχές εισέβαλαν στην κατοικία του το βράδυ της Δευτέρας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά

Oinofyta-kannabi
Αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να το σκάσει ένας 23χρονος Πακιστανός, όταν είδε τους αστυνομικούς του τμήματος Τανάγρας να εισβάλλουν στην κατοικία του στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή.

Τόσο κατά τον σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε όσο και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 436 γραμμαρίων, 11 "φιξάκια" με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 11,89 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, 234 κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 477 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τον έπιασαν με κάνναβη

Κατά την διάρκεια ελέγχων που έγιναν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθη ένας άνδρας καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης προσήχθη στη Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο

Γάμοι ανηλίκων, εκτελέσεις και μετά «Σασμός» στο... TikTok

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης