Άγνωστοι έστειλαν φάκελο που περιείχε μία 45άρα σφαίρα στο σπίτι συντονίστριας-διευθύντριας Οικονομικών Δραστηριοτήτων της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Εμπορίας», στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η 60χρονη, μόλις άνοιξε τον φάκελο με το όνομά της, τον οποίο βρήκε στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού της, είδε μία σφαίρα. Σημειώνεται, ότι σαν αποστολέας αναγραφόταν το όνομα «Αγαπητός Σόλων» με διεύθυνση την οδό Αγίου Ιωάννου, στο Ίλιον. Αμέσως η γυναίκα ενημέρωσε την ΕΛΑΣ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον φάκελο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας, ενώ ο φάκελος με τη σφαίρα απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς