Θύμα άγριας επίθεσης από τρεις συνομηλίκους του έπεσε ένας ανήλικος χθες το απόγευμα στην Τούμπα.
Ο 15χρονος προχώρησε άμεσα σε καταγγελία, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν, πολύ γρήγορα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τρεις συνομήλικούς του, που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή της Τούμπας, παρέα ατόμων προσέγγισε τον καταγγέλλοντα και τρεις εξ' αυτών, του επιτέθηκαν ασκώντας σωματική βία.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Σε βάρος των τριών ανηλίκωνσχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).