Φόβος και τρόμος για μίνι μάρκετ και πρατήρια υγρών καυσίμων σε Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή είχε γίνει μια τετραμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Οι τέσσερις κακοποιοί έχουν ταυτοποιηθεί για συνολικά οχτώ ληστείες με έναν 27χρονο να θεωρείται «αρχηγός» και τα υπόλοιπα τρία άτομα να εκτιμάται ότι είχαν περιφερειακό ρόλο ως οδηγοί ή τσιλιαδόροι.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ φαίνεται ο 27χρονος «αρχηγός» να ακινητοποιεί με μαχαίρι τους υπαλλήλους και να «αδειάζει» τα ταμεία.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp78ydk8lsz5)
Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ αντίθετα τα άλλα τρία μέλη της σπείρας αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.