Ο Πειραιάς «φόρεσε» τα γιορτινά του - Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δείτε φωτογραφίες

Ο Πειραιάς «φόρεσε» τα γιορτινά του - Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δείτε φωτογραφίες

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το κέντρο του Πειραιά «ταξίδεψε» από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής και φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο λαμπερά σε όλη τη χώρα

peiraias-dentro__4_
Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχεται με λάμψη, φως και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα τα φετινά Χριστούγεννα.

Oι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησαν επισήμως σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε το δέντρο των Χριστουγέννων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε μια ξεχωριστή, γιορτινή εκδήλωση και ο χρόνος για τα φετινά Χριστούγεννα αρχίζει να μετρά αντίστροφα.

Δείτε φωτογραφίες:

peiraias-dentro__7_
peiraias-dentro__8_
peiraias-dentro__1_
peiraias-dentro__3_
peiraias-dentro__4_
peiraias-dentro__5_


Με φόντο το στολισμένο κέντρο της πόλης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες καλλιτέχνες ταξίδεψε μουσικά και διασκέδασε με τις διαχρονικές του επιτυχίες, όλους όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο.

Την εκδήλωση παρουσιάσε η Πειραιώτισσα Ελεονώρα Μελέτη.

Κλείσιμο
peiraias-dentro__10_


Στη γιορτινή αυτή βραδιά, τη μαγεία και τη ζεστασιά της φετινής εορταστικής περιόδου προσέδωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Πειραιά, καθώς και οι φωνές της χορωδίας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου – Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, με τη συμμετοχή της Angel Dancesport Academy.

Το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το κέντρο του Πειραιά «ταξίδεψε» από την «πρωτεύουσα» των Χριστουγεννιάτικων ελάτων, τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, τους πρόποδες του όρους Χολομώντα και φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο λαμπερά σε όλη τη χώρα. Έχει ύψος πάνω απο 16 μέτρα και στολίστηκε με πάνω από 150.000 λαμπιόνια που ξεπερνούν σε μήκος τα 3 χλμ.

peiraias-dentro__2_


Τα φωτιστικά στολίδια του δέντρου καθώς και ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός της πόλης αποτελείται αποκλειστικά από λαμπτήρες τύπου LED χαμηλής κατανάλωσης με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πειραιά για εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό στην κατανάλωση και ενίσχυση της βιωσιμότητας των χριστουγεννιάτικων εγκαταστάσεων, χωρίς να στερηθεί η πόλη και οι δημότες της, το λαμπερό εορταστικό κλίμα κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Δεν σημάδεψα τον οδηγό» - Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

Ουκρανία: «Λύγισε» ο Πάπας - Δεν συγκράτησε τα δάκρυά του μιλώντας για τον πόλεμο

Βρετανία: Ραγδαία εξάπλωση του στρεπτόκοκκου Α - Στους 15 οι θάνατοι παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης