Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανιών μετά τον άδικο χαμό της 21χρονη Έμμας, η οποία έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη «μάχη» την περασμένη Κυριακή, ενώ η κηδεία της έγινε την Πέμπτη στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.
Οι γονείς της Έμμας θέλησαν να ευχαριστήσουν με ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες ώρες.
«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο αυτόν τον κόσμο που στάθηκε ταπεινά δίπλα μας με τον οποιοδήποτε τρόπο όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή της τραγικής είδησης ως και τη στιγμή του αποχαιρετισμού της Εμμανουέλα μας! Μας δώσατε δύναμη από τη δύναμη σας … σας ευχαριστούμε !
Στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, βρίσκεται το XPLORE Oceans, το μοναδικό ενυδρείο της Αττικής. Ένας εντυπωσιακός υδάτινος κόσμος διεθνών προδιαγραφών, που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.
Επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία, τα νιτρικά προκαλούν προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως των ευπαθών ομάδων, ιδιαίτερα όταν περιέχονται στο πόσιμο νερό.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.