Δέκα μήνες κράτησε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μολάων, για πέντε διαρρήξειςπου έγιναν στο διάστημα από τις 6 Ιανουαρίου ως τις 6 Φεβρουαρίου σε μια εκκλησία, δυο καταστήματα και δυο οχήματα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μονεμβασιάς στη Λακωνία.
Τελικά, όμως, εξιχνιάστηκαν ύστερα από την πολύμηνη έρευνα και προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 22 χρόνων, οι οποίοι ωστόσο δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.
Έκλεψαν εξαρτήματα οχημάτων από επιχείρηση
Άμεσα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς από την έρευνα προέκυψε πως λίγη ώρα νωρίτερα είχε διαρρήξει μαζί με συνεργούς του μια επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών από την οποία είχαν αρπάξει εξαρτήματα οχημάτων συνολικής αξίας 700 ευρώ.
Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.