Δέκα μήνες κράτησε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μολάων, για πέντε διαρρήξειςπου έγιναν στο διάστημα από τις 6 Ιανουαρίου ως τις 6 Φεβρουαρίου σε μια εκκλησία, δυο καταστήματα και δυο οχήματα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μονεμβασιάς στη Λακωνία.
Τελικά, όμως, εξιχνιάστηκαν ύστερα από την πολύμηνη έρευνα και προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 22 χρόνων, οι οποίοι ωστόσο δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.
Έκλεψαν εξαρτήματα οχημάτων από επιχείρηση
Άμεσα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς από την έρευνα προέκυψε πως λίγη ώρα νωρίτερα είχε διαρρήξει μαζί με συνεργούς του μια επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών από την οποία είχαν αρπάξει εξαρτήματα οχημάτων συνολικής αξίας 700 ευρώ.
Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.