Για ένα τρακάρισμα παραλίγο να τον αφήσει ανάπηρο - Τι λέει ο αδελφός του οδηγού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Για ένα τρακάρισμα παραλίγο να τον αφήσει ανάπηρο - Τι λέει ο αδελφός του οδηγού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

«Aν γινόταν κάτι πιο σοβαρό, θα έβγαζε όπλο και θα τον πυροβολούσε;» αναρωτιέται, μιλώντας στο protothema.gr, ο αδελφός του θύματος

taxi
Τη μεγάλη περιπέτεια που εξακολουθεί να περνάει ο 59χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, όταν μετά από τροχαίο ατύχημα του επιτέθηκε με «κουτουλιά» στο κεφάλι και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, περιγράφει στο protothema.gr ο αδελφός του.

Όπως λέει ο Ανανίας Παπαδάκης, αδελφός του θύματος, όλα έγιναν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 05.00 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Δορυλαίου με Βιζύης, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Το ταξί συγκρούστηκε σε μία διάβαση με τη μοτοσυκλέτα και μόλις ο αδελφός του βγήκε έξω από το ταξί, οι δύο αναβάτες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και ο ένας τον χτύπησε σφοδρότατα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται καρέ – καρέ η επίθεση που δέχεται ο οδηγός ταξί, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 1,5 μήνα στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός και εγκατάλειψη μετά από τροχαίο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


«Οι υλικές ζημιές από το τροχαίο ήταν σχεδόν μηδαμινές. Ο οδηγός της μηχανής που φορούσε κράνος, μετά το ατύχημα δεν προσπάθησε καν να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα, αλλά πήγε απευθείας στον αδελφό μου και τον χτύπησε με δυνατή κεφαλιά στο μέτωπο. Έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε σαν σακί στο έδαφος αναίσθητος. Χτύπησε στους αγκώνες, τον γλουτό και κυρίως στο κεφάλι και δημιουργήθηκε ένα σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Οι δράστες, μόλις είδαν τον αδελφό μου πεσμένο στο έδαφος, έκαναν δύο γύρες από το αυτοκίνητο, σήκωσαν τη μηχανή και έφυγαν», περιγράφει ο κ. Παπαδάκης.

Κλείσιμο
Ο ίδιος τονίζει ότι ένας διερχόμενος οδηγός που αντίκρισε τον άντρα στο έδαφος, κάλεσε το ασθενοφόρο και μόλις οι διασώστες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, το θύμα ανέκτησε τις αισθήσεις του και μπόρεσε να ειδοποιήσει τον αδελφό του. «Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε και μετά από την αξονική που του έγινε, ο γιατρός με ρώτησε ''πόσο πολύ σας δείρανε;'', καθώς το αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι, από το πολύ δυνατό χτύπημα που δέχθηκε, ήταν μεγάλο».

Η περιπέτεια του οδηγού ταξί μόλις είχε ξεκινήσει. Όπως λέει ο αδελφός του, του έγινε επέμβαση στον εγκέφαλο για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και μετά από έναν μήνα επέστρεψε στο σπίτι του και είναι σε φάση ανάρρωσης. «Μέχρι σήμερα περπατάει υποβασταζόμενος, ευτυχώς όμως δείχνει να είναι καλά εγκεφαλικά. Δεν θυμάται το περιστατικό και κάποια νούμερα, αλλά φαίνεται πως έχει διαύγεια», σημειώνει.

«Ας φανταστούν αυτοί οι δύο άνθρωποι να βρίσκονταν στη θέση του αδελφού μου. Είναι ένα τραγικό περιστατικό, ένα ελαφρύ συμβάν που θα μπορούσε να τύχει στην καθένα και να λήξει με μία φιλική δήλωση και μία συγgνώμη. Δηλαδή, αν γινόταν κάτι πιο σοβαρό τι θα έκανε αυτός, θα έβγαζε όπλο και θα τον πυροβολούσε;», αναρωτιέται ο αδελφός του.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, οι δύο άντρες που φαίνονται στο βίντεο δεν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, ούτε ο αριθμός κυκλοφορίας που έφερε η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Από το υλικό προκύπτει ότι πρόκειται για νεαρούς 25-30 νεαρούς. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα των δραστών, να ενημερώσει την αστυνομία για να εντοπιστούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθι του νοικοκυριού: Μειωμένη τιμή έχουν 1 στα 3 προϊόντα της λίστας - Δείτε τη λίστα

Λόλα Νταϊφά: Πώς έγινε η ληστεία στο σπίτι της - «Μέσα σε 10 λεπτά μου πήραν κοσμήματα €600.000»

Απελευθερώθηκαν τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που βρίσκονταν υπό ομηρεία στο Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης