Αγρίνιο: Υλικό με σκληρούς βιασμούς παιδιών είχε στο λάπτοπ ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο

Αγρίνιο: Υλικό με σκληρούς βιασμούς παιδιών είχε στο λάπτοπ ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο

Τον υπολογιστή χρησιμοποιούσε ο ίδιος και η μητέρα του - Τι απεικονίζει η σοκαριστική ζωγραφιά που πρόδωσε τις αρρωστημένες ορέξεις του

αγρινιο28χρονος72
Για δεύτερη φορά το κατώφλι του στρατιωτικού Ανακριτή των Ιωαννίνων αναμένεται να διαβεί εντός της εβδομάδας ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνον μετά και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου, λαμβάνει νέες διαστάσεις, αφού ο νεαρός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ακόμη κακουργηματική κατηγορία.

Όπως μεταδίδει το τοπικό site agriniopress.gr, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε  πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη του υλικού κρίνεται ως ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον νεαρό και ισχυροποιεί τις καταγγελίες της οικογένειας για τα «αρρωστημένα ένστικτα» του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του μικρού αγοριού έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια, μιας και θεωρεί πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα, μιας και η έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο νησί όπου διέμενε, καθυστέρησε πολύ.

Κλείσιμο
Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει προβληματισμό και συζητήσεις σχετικά με την πορεία των ερευνών, αφού ο 28χρονος απολογείται τώρα και μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την υποβολή της μήνυσης.

Η ζωγραφιά που πρόδωσε τις αρρωστημένες πράξεις του

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες γίνονται γνωστές ως προς το περιεχόμενο των ζωγραφιών που έκανε πέρυσι ο 4χρονος και που ήταν αυτές που κίνησαν τις υποψίες του πατέρα του, ότι κάτι κακό συνέβη στον γιο του. Μια απο αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, απεικονίζει στο ίδιο δωμάτιο έναν άνδρα γυμνό και σε στύση, ένα μικρό αγόρι και μια γυναίκα.

Η οικογένεια του παιδιού επικαλείται στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή και της μητέρας στην ανατριχιαστική υπόθεση. Προς το παρόν πάντως η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αφού είχε την ευθύνη του 4χρονου ως νταντά, όταν ο γιος της εισέρχονταν στην οικία του παιδιού και διέπραττε όσα κατηγορείται ότι διέπραξε.

Όπως είναι γνωστό ο 28χρονος και η μητέρα του αρνούνται τις κατηγορίες, κάνουν λόγο για εκδικητικότητα εκ μέρους του πατέρα, τον κατηγορούν ότι σκηνοθέτησε τα πάντα, ακόμη και ότι έκανε ο ίδιος τις ζωγραφιές. Κάτι όμως που δεν αποδεικνύεται, τουλάχιστον με βάση τις εκθέσεις των ειδικών που μίλησαν με το αγοράκι αλλά και τη δικογραφία. Μάλιστα ο 28χρονος έχει προβεί στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του πατέρα του παιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Κέρι τα είπε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο - Παρέμβαση για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά Τούρκων για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης