Αγρίνιο: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο

Αγρίνιο: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο

Πώς ο πατέρας αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε το αγοράκι στα χέρια του 28χρονου

kravaritis2346_2
Στις 31 Οκτωβρίου αναμένεται να απολογηθεί  σε στρατιωτικό εισαγγελέα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Οκτώ μήνες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη, η στρατιωτική δικαιοσύνη έδωσε εντολή στην αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του 28χρονου κατηγορούμενου, μιας και όπως είναι γνωστό, οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται τελέστηκαν την περίοδο που υπηρετούσε τη θητεία του.

agrinio-3


Ο 28χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Το «τέρας» που αγκάλιαζε τον 4χρονο

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Κραβαρίτης μεταγράφηκε στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπηρετούσε τη θητεία του σε κοντινή περιοχή. Στο διάστημα που ήταν φαντάρος φέρεται ότι κακοποιούσε το άτυχο παιδί, με την ανοχή της 52χρονης μητέρας του που παρείχε υπηρεσίες baby sitting στους γονείς του 4χρονου, με τους οποίους είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους!

agrinio-4


Άλλωστε, οι δυο οικογένειες γνωρίζονταν καλά και μέσω των επαγγελματικών χώρων τους. Ο πατέρας του 4χρονου είναι γιατρός, ενώ και ο πατέρας του 28χρονου είναι απόφοιτος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορίνο και πολύ γνωστός στο Αγρίνιο, όπου πλέον ντρέπεται να κυκλοφορήσει, όπως και η σύζυγός του και η 25χρονη κόρη τους και αδελφή του ποδοσφαιριστή.

Το καλοκαίρι του 2021, οι γονείς θορυβήθηκαν από τις ζωγραφιές του ανήλικου γιου τους, που απεικόνιζαν ένα τερατόμορφο ον να αγκαλιάζει ένα παιδάκι και μια γυναίκα να στέκεται σε απόσταση. Όταν το αγοράκι άρχισε να αντιδρά βλέποντας στην τηλεόραση ανθρώπους να αγκαλιάζονται, αμέσως υποψιάστηκαν τι συνέβαινε και υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αγρινίου για έρευνα.

Κλείσιμο
Το 4χρονο αγόρι εξετάστηκε από δυο πραγματογνώμονες, έναν παιδοψυχολόγο που όρισε η Εισαγγελία και έναν που διορίστηκε από την οικογένεια. Και οι δυο αποφάνθηκαν ότι υπήρχαν στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης στο παιδί, το οποίο μετά από τόσους μήνες παρακολουθείται ακόμη από ειδικό για να ξεπεράσει το βαρύ ψυχολογικό τραύμα που υπέστη. Μαζί του, άλλωστε, διηγήθηκε σε έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του γιου της νταντάς του.

Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης