Μεσολόγγι: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν με 18 κιλά κάνναβης
Η Ασφάλεια έκανε έρευνα σε αποθήκη και στάβλο και κατάσχεσαν κάνναβη, όπλο και φυσίγγια
Μάνος Τσαγκαράκης
Μόνο ζώα δεν είχαν στον στάβλο τους σε περιοχή του Μεσολογγίουδυο Έλληνες, πατέρας και γιος, καθώς τον χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν την πλούσια συγκομιδή τους από την χασισοφυτεία την οποία φαίνεται ότι διατηρούσαν σε σημείο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη!
Οι δυο τους συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης από τους αστυνομικούςτης Ασφάλειας οι οποίοι, στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, έκαναν έρευνα στην αποθήκη και τον στάβλο ιδιοκτησίας του πατέρα, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν έξι κιλά και 891 γραμμάρια «φούντες» και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και πέντε φυσίγγια.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου κατοικούν οι δυο δράστες, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα δέκα κιλά και 789 γραμμάρια «φούντες» και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και τα κατέσχεσαν μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και ένα ψαλίδι με υπολείμματα ναρκωτικού. Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.