Διέλευση πάνω από την ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν, αύριο, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, αεροσκάφη στο πλαίσιο δοκιμαστικών πτήσεων για τον εορτασμό της επετείου της28ης Οκτωβρίου 1940.
Συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διέλευση του επετειακού αεροσκάφους Spitfire συνοδευόμενο από μαχητικό αεροσκάφος F-16 ενώ στις 11:00 θα γίνει δοκιμαστική πτήση του μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.