Με την συμπλήρωση εννέα μηνών από το... άδειασμα του τραπεζικού λογαριασμού της ιδιοκτήτριας μιας επιχείρησης στην Άρτα, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, η απάτη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη που είναι Έλληνας.
Ο συγκεκριμένος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ανυποψίαστη επιχειρηματίας με το πρόσχημα ότι ενδιαφερόταν για την αγορά προϊόντων αξίας 200 ευρώ. Αφού συμφώνησαν στο αντίτιμο, ο δράστης κατάφερε να πείσει τη γυναίκα να του δώσει τους προσωπικούς κωδικούς του τραπεζικού της λογαριασμού, με το πρόσχημα ότι ήθελε να προχωρήσει σε άμεση εξόφληση της οφειλής.
Ωστόσο, απέκτησε πρόσβαση στις καταθέσεις και πρόλαβε να μεταφέρει από τον λογαριασμό της σε άλλον το ποσό των 3.900 ευρώ, πριν γίνει αντιληπτή η "αφαίμαξη". Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία