Αιτωλοακαρνανία: Αλλοδαπή κατήγγειλε για βιασμό 55χρονο

Αιτωλοακαρνανία: Αλλοδαπή κατήγγειλε για βιασμό 55χρονο

Ενας 55χρονος Έλληνας εμφανίστηκε στο τμήμα και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό και ότι η 34χρονη έλεγε ψέματα

peripoliko
Σε κατάσταση σοκ όρμησε μέσα σε ένα κατάστημα εστίασης στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας μια 34χρονη αλλοδαπή γυναίκα και ζήτησε βοήθεια από τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες, στους οποίους είπε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και τους ζήτησε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Στο κατάστημα έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά ένα περιπολικό με δύο άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι παρέλαβαν την εμφανώς ταραγμένη γυναίκα, το βράδυ του Σαββάτου. Όμως, πριν ξεκινήσουν για το τμήμα, εμφανίστηκε ένας 55χρονος Έλληνας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό και ότι η 34χρονη έλεγε ψέματα!

Και οι δυο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Θέρμου, όπου η αλλοδαπή υπέβαλε μήνυση εναντίον του 55χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα να κρατηθεί και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου έδωσε εντολή να εξεταστεί η 34χρονη γυναίκα από ιατροδικαστή και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ώσπου να συμπληρωθεί η δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Έντεκα νεκροί, 50 αγνοούμενοι στην προχθεσινή επίθεση τζιχαντιστών στη Μπουρκίνα Φάσo - Δείτε βίντεο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης