Κόρινθος: Άνδρας απείλησε 32χρονη πεζή με καραμπίνα μέσα από το αυτοκίνητό του

Κόρινθος: Άνδρας απείλησε 32χρονη πεζή με καραμπίνα μέσα από το αυτοκίνητό του

Η 32χρονη κατέφυγε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και κατονόμασε ως δράστη έναν 54χρονο άνδρα

karampina
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές της Κορίνθου, οι οποίες αναζητούν τον 54χρονο δράστη ενός πρωτοφανούς περιστατικού απειλής σε βάρος μιας γυναίκας, το οποίο εκτυλίχθηκε σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης μπροστά στα μάτια δεκάδων μαρτύρων.

Η 32χρονη γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο την περασμένη Παρασκευή, όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός του άρχισε να την βρίζει χυδαία, ενώ στη συνέχεια σήκωσε και μια καραμπίνα με την οποία την σημάδεψε απειλητικά! Και ενώ η γυναίκα τον κοιτούσε «παγωμένη», έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημά του.

Η 32χρονη κατέφυγε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και κατονόμασε ως δράστη έναν 54χρονο άνδρα που αναζητήθηκε στην διεύθυνση κατοικίας του, αλλά δεν εντοπίστηκε. Σε βάρος του, πάντως, έχει σχηματιστεί δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία παραμένει ανοιχτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάλοπ Pulse: Αυξημένο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη στο κέντρο

Αναβρασμός στη Ρωσία και διεθνής συναγερμός μετά την «επιστράτευση» Πούτιν

Διαψεύδει η Βόρεια Κορέα ότι πούλησε όπλα στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης