Συνελήφθη 63χρονος Μυκονιάτης με ναρκωτικά την ώρα που έφτανε στο νησί

Συνελήφθη 63χρονος Μυκονιάτης με ναρκωτικά την ώρα που έφτανε στο νησί

Το Λιμενικό έχει πληροφορίες και μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο τον συνέλαβαν  - Οδηγείται στην Εισαγγελία της Σύρου 

mykonos_narkwtika_xr
Ένας 63χρονος Μυκονιάτης που πριν λίγο καιρό βγήκε στη σύνταξη, έπεσε στα δίχτυα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, καθώς επέστρεφε στο νησί των ανέμων «φορτωμένος» με ναρκωτικά.

Ηρωίνη, κάνναβη και μεθαδόνη τα οποία προμηθεύτηκε από τις πιάτσες της Αθήνας, συνελήφθη χθες το πρωί και σήμερα οδηγείται στην Εισαγγελία Σύρου.

Ο συνταξιούχος Μυκονιάτης που παγιδεύτηκε στον γυάλινο κόσμο των ναρκωτικών, λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, είναι κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας σε περιοχές - φιλέτα του κοσμοπολίτικου νησιού, την οποία τελευταία εκποιεί, προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος του για τις απαγορευμένες ουσίες. 
mykonos_narkwtika_in__1_

Μπλόκο στο λιμάνι

Η σύλληψη του 63χρονου συνταξιούχου Μυκονιάτη από τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σημειώθηκε χθες στις 10 το πρωί. Ο 63χρονος που διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr την ξεπουλάει σιγά - σιγά προκειμένου να εξασφαλίζει ρευστό για να ικανοποιεί τον εθισμό του, επέστρεφε με το πλοίο World Champion Jet σημαίας Κύπρου από το λιμάνι του Πειραιά. Τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου που είχαν την πληροφορία ότι ο γνωστός Μυκονιάτης θα επέστρεφε «φορτωμένος» μόλις τον είδαν να αποβιβάζεται τον μπλόκαραν και του έκαναν έλεγχο. Και «έβγαλαν λαγό». Ο 63χρονος είχε σακουλάκια με ποσότητα σκόνης χρώματος καφέ (πιθανότατα ηρωίνη) βάρους 3 γραμμαρίων, στο εσώρουχο του έκρυβε έξι διάφανες συσκευασίες με ουσία σε μορφή βράχου (πιθανότατα ηρωίνη) συνολικού βάρους 30,43 γραμμαρίων ενώ από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευασίες με περίπου 180 γραμμάρια κάνναβη, μεθαδόνη σε υγρή μορφή ενώ υπήρχε και μια ζυγαριά ακριβείας.
Κλείσιμο
mykonos_narkwtika_in__2_


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει


Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι θα ισχύει από αύριο στα τιμολόγια λιανικής

US Open: Ο «περίεργος» πανηγυρισμός 16χρονης με τον πατέρα της που έφερε αντιδράσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης