Κέιτι Πέρι: «Βάφτισε» το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Prima

Κέιτι Πέρι: «Βάφτισε» το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Prima

Έγραψε ιστορία ως το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που βαφτίστηκε στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας

κειτιπερι38
Το νεότερο πλοίο του στόλου της βάπτισε χθες, Σάββατο 27/8 η Norwegian Cruise Line (NCL). Πρόκειται για το Norwegian Prima, το οποίο έγραψε ιστορία ως το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που βαφτίστηκε στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

Το πρώτο από τα έξι πλοία της πρωτοποριακής κατηγορίας Prima, το Norwegian Prima, έκανε το ντεμπούτο του σε περισσότερους από 2.500 καλεσμένους που απόλαυσαν μια συναρπαστική εμπειρία στην όμορφη ισλανδική πρωτεύουσα.

ceo2


«Με την εκπληκτική σχεδίασή του και τις μοναδικές προσφορές υπηρεσιών η Norwegian Prima βρίσκεται σε μία δική της ξεχωριστή κατηγορία», δήλωσε ο Frank Del Rio, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

«Ως το πιο ευρύχωρο νέο κρουαζιερόπλοιο του κλάδου με «μόνο- διαθέσιμες στην Prima-εμπειρίες», συνεχίζει την κληρονομιά της NCL για τις πρωτιές στον κλάδου. Θέλαμε να λανσάρουμε το Norwegian Prima σε μια τοποθεσία εξίσου ξεχωριστή και μοναδική. Και το εντυπωσιακό τοπίο του Ρέικιαβικ είναι το τέλειο σκηνικό για μια τέτοια περίσταση -ορόσημο. Ευχαριστούμε την κοινότητα του Ρέικιαβικ που μας υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες».

Κλείσιμο
πλοιο1


Με 965 πόδια (294 μέτρα μήκος) και περισσότερους από 143.535 τόνους με χωρητικότητα για 3.100 επισκέπτες σε διπλή χωρητικότητα, το Norwegian Prima προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα στελέχωσης και αναλογίας χώρου από οποιοδήποτε σύγχρονο ή premium κρουαζιερόπλοιο.

Διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη ποικιλία κατηγοριών σουιτών που διατίθενται στη θάλασσα, καθώς και την επαναπροσδιορισμένη The Haven από τη Norwegian, την εξαιρετικά premium κάρτα κλειδιού της NCL για πρόσβαση μόνο μέσα σε ένα πλοίο.

Η ποικιλία των ψυχαγωγικών της δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των πιο γρήγορων τσουλήθρων στη θάλασσα – The Rush and The Drop – και η Prima Speedway, η πρώτη πίστα τριών επιπέδων στη θάλασσα, προσφέρουν στους επισκέπτες στιγμές αδρεναλίνης.

Χώροι όπως η Ocean Boulevard, ο υπαίθριος πεζόδρομος 44.000 τετραγωνικών ποδιών που τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το πλοίο.

πλοιο2


Το Concourse, το οποίο διαθέτει έναν υπαίθριο κήπο με γλυπτά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. και τα μεγάλα καταστρώματα πισίνας και οι πισίνες σε στιλ υπερχείλισης στο Infinity Beach, προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το επόμενο κεφάλαιο της NCL με τη Norwegian Prima», δήλωσε ο Harry Sommer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. “Ήταν χαρά μας να δούμε το όραμά μας να ζωντανεύει με αυτήν την τελετή ορόσημο της βάπτισης, η οποία δίνει τον τόνο για τις απαράμιλλες διακοπές που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες για τα επόμενα χρόνια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στα μέλη της ομάδας και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο που έκαναν το Norwegian Prima μια εκπληκτική πραγματικότητα».

κειτι1


Οι καλεσμένοι στην τελετή βάπτισης δέχθηκαν μια παράσταση-στάση από το δημοφιλές ισλανδικό γκρουπ και τους αγαπημένους θαυμαστές του “Eurovision Song Contest” του 2021, Daði og Gagnamagnið (προφέρεται “Dah-they Oh Gack-no-Mak-ne”), πριν από την βάπτιση . Νονά, ήταν η Katy Perry ανέβηκε στην κεντρική σκηνή και βάπτισε το πλοίο με το τελετουργικό virtual -εικονικό σπάσιμο του μπουκαλιού σαμπάνιας στο κύτος του πλοίου. Η σκηνή τριών επιπέδων Prima Theatre & Club μετατράπηκε στη συνέχεια σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό όπου οι επισκέπτες απολάμβαναν μια δυναμική παράσταση ορισμένων από τις κορυφαίες επιτυχίες του Perry, όπως τα “California Gurls”, “Teenage Dream”, “Roar” και “Firework”.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό να ρίξω λίγη νεραϊδόσκονη ως νονά στο νορβηγικό πλοίο Prima και να το στείλω στο δρόμο του να πλεύσει στην ανοιχτή θάλασσα», είπε η Katy Perry. «Πάντα εκτιμώ τις οικογενειακές διακοπές και μια εμπειρία που γίνεται μια φορά στη ζωή, γι’ αυτό με χαρά ευχήθηκα σε όλους τους επισκέπτες των διακοπών καλό ταξίδι!».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει η Τουρκία στο σκηνικό έντασης: Ελληνικοί S-300 «λόκαραν» τουρκικά F-16 πάνω από το Αιγαίο

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά

Πλήρωσαν €30.000 για να ακούσουν τον dj Black Coffee στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης