Ηράκλειο: Βγήκαν τα μαχαίρια σε πανηγύρι στο Καστέλι - Πώς ξέσπασε ο τσακωμός με τα δύο αδέλφια, το χρονικό

Ηράκλειο: Βγήκαν τα μαχαίρια σε πανηγύρι στο Καστέλι - Πώς ξέσπασε ο τσακωμός με τα δύο αδέλφια, το χρονικό

Δύο εμπλεκόμενες παρέες είχαν καταναλώσει πολύ αλκοόλ - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το αιματηρό περιστατικό

maheri-epithesi
Βγήκαν τα μαχαίρια σε πανηγύρι στο Καστέλι Ηρακλείου του δήμου Μινώα όπου δύο αδέλφια τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του ενός να κρίνεται σοβαρή.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων του χωριού, τα ξημερώματα στο πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου τη στιγμή που και οι δύο εμπλεκόμενες παρέες είχαν καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κρητικό γλέντι στο πανηγύρι είχε ανάψει για τα καλά και είχαν σηκωθεί όλοι να χορέψουν.

Η ένταση ξεκίνησε, τη στιγμή που τα δύο αδέλφια ο 24χρονος και ο 20χρονος χόρευαν και μια άλλη παρέα τους ενόχλησε, βάζοντας τους τρικλοποδιές. Τότε, τα δύο αδέλφια όρμησαν πάνω στην άλλη παρέα και τους χτύπησαν με μπουνιές μέχρι που οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι του πανηγυριού τους σταματήσουν.

Μετά από τον τσακωμό και την ένταση που προκλήθηκε τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να φύγουν και να πάνε στο σπίτι τους όμως δεν υπολόγισαν ότι η άλλη παρέα ζητούσε εκδίκηση για τα χτυπήματα που τους έριξαν. Όταν, λοιπόν, τα δύο αδέλφια έφυγαν από τον χώρο του πανηγυριού, από πίσω τους τους ακολουθούσε η άλλη η παρέα.

Κάποια στιγμή, ο 25χρονος, από την παρέα που ακολουθούσε τα δύο αδέλφια, έβγαλε ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι από τη ζώνη του και όρμησε κατά πάνω τους. Ο 25χρονος άντρας κατάφερε πολλές μαχαιριές στα δύο αδέλφια αφήνωντας τους πεσμένους στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μάλιστα, ο 25χρονος δράστης από τη Νεάπολη Αγίου Νικολάου, ήταν καλεσμένος στο πανηγύρι του χωριού από κάποιον φίλο του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα από τα αδέλφια, την ώρα της έντασης στον χορό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το αιματηρό περιστατικό:

Κλείσιμο
«Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι). Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί για το μαχαίρωμα που δέχθηκαν δύο αδέλφια τα ξημερώματα στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος μάλιστα εντοπίστηκε στην περιοχή, λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Ο 25χρονος φέρεται να τραυμάτισε τα δύο αδέλφια για λόγους που διερευνά η Αστυνομία. Ο ένας εξ αυτών, ο 24χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργικ

Κλινική του Βενιζελείου ενώ ο 20χρονος αδελφός του που έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά στην πλάτη, θα εξεταστεί από θωρακοχειρουργό ενώ μπήκε και σε ειδικό μηχάνημα που μαζεύει υγρά από τους πνεύμονες. Υπενθυμίζεται πως όλα έγιναν τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κρητικής βραδιάς στο Καστέλι, όπως αναφέρει το ekriti.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε όταν, ενώ χόρευαν περίπου 50 άτομα στην πίστα, ο 25χρονος βρισκόταν στη μέση. Ο ένας από τα δύο αδέρφια πήγε να περάσει και τότε ο 25χρονος φέρεται να του έβαλε τρικλοποδιά. Ακολούθησε λεκτική- αρχικά- αψιμαχία, έπεσαν μπουνιές και ακολούθησε το μαχαίρωμα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εφετείο: Ακίνητα, άνδρες escorts και ναρκωτικά πίσω από την εισβολή του 34χρονου με το €1,5 εκατ.

Έβρος - Γυναίκα από τους 38 μετανάστες αποκαλύπτει: Οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δύο νησιά

Ο Μπόρις, το σπίτι στην Μεκουνίδα και η έφοδος στα κοτέτσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης