«Σπέρνω τέχνη» λέει στο protothema ο τράπερ που μπήκε σε περιπολικό τραγουδώντας «στο μυαλό χασίς»

«Σπέρνω τέχνη» λέει στο protothema ο τράπερ που μπήκε σε περιπολικό τραγουδώντας «στο μυαλό χασίς»

«Τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν είναι παράνομο» γράφει το μήνυμα του τράπερ Riko Mill στο Tik Tok - Μιλώντας στο protothema, o τραγουδιστής από τον Ασπρόπυργο περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί τον άφησαν να μπει στο περιπολικό για να γυρίσει το μικρό βίντεο

traper_traper
Την δική του απάντηση, μέσω του protothema.gr, δίνει ο τράπερ Riko Mill μετά τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με το βίντεο κλιπ που τον δείχνει να μπαίνει τραγουδώντας μέσα σε ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο νεαρός τράπερ καταγράφεται από το φακό να μπαίνει μέσα σε ένα άδειο περιπολικό ενώ στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Tik Tok γράφει «Τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν είναι παράνομο» και το τραγούδι μιλάει για ναρκωτικά.

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο τράπερ μπήκε στο περιπολικό έχοντας εξασφαλίσει κάποια άδεια κι αν όχι, πού ήταν οι αστυνομικοί την ώρα που εκείνος μπήκε στο περιπολικό.


@rikomill Μεταξυ μας 😈😂@rikomill #rikomill #rikoxasis #viral #rikoflixx #smile #hit #666 #police #fakebody⚠️ #fake #chill ♬ XASIS SOUND - RIKO MILL
Κλείσιμο



«Είμαι ένας καλλιτέχνης και σπέρνω τέχνη», λέει μεταξύ άλλων στο protothema.gr ο γνωστός τράπερ από την Δυτική Αττική και υπογραμμίζει πως το περιπολικό είναι πραγματικό και είχε πάρει την άδεια από τον αστυνομικό που το χρησιμοποιούσε.


«Το στόρι έχει ως εξής, Ήταν μια έμπνευση αυτό από μεριάς μου, όλο αυτό. Είμαι ένας καλλιτέχνης και σπέρνω τέχνη, κυριολεκτικά παντού με οποιονδήποτε τρόπο και έτσι το συνδέω με την μουσική μου. Το περιπολικό ήταν αληθινό, έτυχε να περνάω κάπου στην Αθήνα, ρώτησα τους αστυνομικούς και έκανα την τέχνη μου, αυτό ήταν όλο. Ένα όχημα είναι στο κάτω κάτω. Τώρα όσον αφορά στα σχόλια στα κανάλια, τα «περί ύμνος» στην παρανομία δεν το λες για κανένα λόγο, μπορώ να πω ότι έχω προσβληθεί με αυτά τα σχόλια! Τώρα όσο αφορά αυτά που λένε τα κανάλια περί οπλοφορίας δεν έχουμε καμία σχέση, είναι απαράδεκτο να λένε τέτοια πράγματα για καλλιτέχνες».




Ειδήσεις σήμερα:

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα: Πώς «έδεσαν» το ζεύγος Τράγκα

Το σχέδιο Μητσοτάκη για εκλογές την άνοιξη του 2023: Γιατί το πάει έως το τέλος της θητείας

Κιργιστάν: Τουρίστες γλίτωσαν από θαύμα από χιονοστιβάδα στα βουνά του Τιεν Σαν – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης