Κάτω Πατήσια: Τα μεγάλα κεφάλια των αλβανικών συμμοριών ψάχνει η αστυνομία μετά το μακελειό με τους τρεις νεκρούς

Κάτω Πατήσια: Τα μεγάλα κεφάλια των αλβανικών συμμοριών ψάχνει η αστυνομία μετά το μακελειό με τους τρεις νεκρούς

Από τους εννέα που συμμετείχαν στο λουτρό αίματος του κέντρου της Αθήνας, οι τρεις «έφυγαν» και οι υπόλοιποι έξι έχουν συλληφθεί

ALVABOS
Με δυο συλλήψεις τους τελευταίους οκτώ μήνες για σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών, σεσημασμένοι και φορτωμένοι με τον μισό ποινικό κώδικα, που όμως εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ζωσμένοι με βαρύ οπλισμό και αποφασισμένοι για όλα, ήταν οι δυο νεκροί του μακελειού των Κάτω Πατησίων.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, κάνουν λόγο για δύο μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης που αν και την είχαν «ξεδοντιάσει» πολλές φορές, εκείνοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και αλώβητοι. Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο 46χρονος που τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια τον πάτησαν με τη Mercedes, είχε συλληφθεί επτά φορές για κακουργήματα, από διακίνηση ναρκωτικών, μέχρι ληστείες και οπλοκατοχή ενώ ο 48χρονος πιστολέρο, σεσημασμένος και αυτός αλλά χαμηλότερου βεληνεκούς στην εγκληματική οργάνωση, σκότωνε και λήστευε Σάββατο βράδυ, σε μια Αθήνα που η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Για τους αστυνομικούς, το τι παίχτηκε στα Κάτω Πατήσια, είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι δυο νεκροί, πήγαν στην οδό Κουρτίδου για να «μιλήσουν» με τα πιστόλια. Ο 46χρονος, θεωρούσε οτι ο 48χρονος πιστολέρο, τον πρόδωσε και πως πλέον, η συνύπαρξη τους μέσα στην ίδια συμμορία ήταν αδύνατη. Κάποιος από τους δυο έπρεπε να σβήσει από το χάρτη.

Και τελικά σκοτώθηκαν και οι δυο και ένας τρίτος πλήρωσε με τη ζωή του τα «ενδοσυμμοριακά» ξεκαθαρίσματα. Πλέον, από τους εννέα που συμμετείχαν στο λουτρό αίματος του κέντρου της Αθήνας, οι τρεις «έφυγαν» και οι υπόλοιποι έξι έχουν συλληφθεί και ερευνάται το μέγεθος της εμπλοκής τους.

Επίσης οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τα μεγάλα κεφάλια που κάνουν κουμάντο στις αλβανικές συμμορίες ναρκωτικών που λυμαίνονται την Αθήνα και το τελευταίο διάστημα έχουν ανοίξει έναν αιματηρό κύκλο ξεκαθαρίσματος. 

Ειδήσεις σήμερα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - Πλησίασε σπίτια, εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί

Η ελληνικής καταγωγής Σιλβίνα Μπατάκις νέα υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι με εντάσεις έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης