Αμπελόκηποι: Φιλιππινέζα χτύπησε τον πρώην σύζυγό της με πατίνι και τον μαχαίρωσε στην πλάτη μετά από καβγά

Αμπελόκηποι: Φιλιππινέζα χτύπησε τον πρώην σύζυγό της με πατίνι και τον μαχαίρωσε στην πλάτη μετά από καβγά

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο διαμέρισμα που μένει η 34χρονη Ασιάτισσα, ενώ ήταν παρόντα τα δυο παιδιά τους - Τεταμένες οι σχέσεις των δύο γονέων το τελευταίο διάστημα, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών από τον 38χρονο

astynomia
Φιλιππινέζα επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της στον πρώην σύζυγό της, τον χτύπησε με ηλεκτρικό πατίνι στο πρόσωπο και στα πλευρά και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πισώπλατα με κουζινομάχαιρο 32 εκατοστών!

Το άγριο αυτό σκηνικό σημειώθηκε, μάλιστα, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων τέκνων του ζευγαριού. Η 34χρονη Ασιάτισσα, συνελήφθη και συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, κ. Παναγιώτη Μαριόλη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, αφέθη ελεύθερη.

maxairi33


Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 14:30 όταν ο 38χρονος Φιλιππινέζος, επισκέφθηκε το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Βυτίνης στους Αμπελόκηπους για να δει τα παιδιά του. Το ζευγάρι, όπως αναφέρεται και στη δικογραφία που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, διατηρούσε σχέση μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και στη συνέχεια τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους. Η γυναίκα έμενε με τα δύο ανήλικα παιδιά της, τα οποία ο πρώην σύζυγος της επισκεπτόταν.

Όμως τον τελευταίο καιρό, οι σχέσεις των δύο γονέων ήταν τεταμένες, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών του 38χρονου, με αποτέλεσμα κάθε επίσκεψη να λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις. Έτσι και έγινε και το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Φιλιππινέζος επισκέπτεται το διαμέρισμα και αρχίζουν να τσακώνονται. Η 34χρονη αδυνατώντας να συγκρατήσει τον εαυτό της, ξεσπά. Ορμάει πάνω του και όπως αναφέρεται στη δικογραφία του προξένησε σωματική κάκωση, χτυπώντας τον πρόσωπο και τη μέση με ένα ηλεκτρικό πατίνι ενώ στη συνέχεια του κάρφωσε στην πλάτη ένα κουζινομάχαιρο 32 εκατοστών.
Κλείσιμο
mariolis2
Ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Μαριόλης

Η γυναίκα συνελήφθη κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών ενώ το θύμα διεκομίσθη στο ΚΑΤ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία υφίστανται κάποιες σημαντικές παράμετροι σε σχέση με την ευρύτερη συμπεριφορά της κατηγορουμένης για ένα περιστατικό που διογκώθηκε και αποτυπώθηκε σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση  η πράξη της υποκινήθηκε από ανάρμοστη σε βάρος της συμπεριφορά. Όμοιες συμπεριφορές άλλωστε έχει καταγγείλει πολλάκις στο παρελθόν» δήλωσε στο protothema.gr ο κ. Παναγιώτης Μαριόλης.


Ειδήσεις σήμερα:

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα, έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς μπορείτε να πάρετε επιδότηση έως 50% - Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης