Δράμα: Πυροβόλησε τη γυναίκα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε στο μπάνιο - Του ζήτησε να χωρίσουν

Δράμα: Πυροβόλησε τη γυναίκα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε στο μπάνιο - Του ζήτησε να χωρίσουν

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Προσοτσάνης, από την σκηνή του εγκλήματος φαίνεται πως ο 65χρονος είχε σχεδιάσει τις πράξεις του - Η γυναίκα ήθελε να φύγει το συντομότερο δυνατό από το σπίτι

asthenoforo_ekav_art
Συγκλονίζει το νέο έγκλημα στη Δράμα, όπου στην περιοχή της Προσοτσάνης ένας 65χρονος άνδρας δολοφόνησε την 60χρονη γυναίκα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με δύο ενήλικες κόρες και όπως λέει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού απ' έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι. «Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Για τον λόγο αυτό, είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».
Ειδήσεις σήμερα:

Αποδυναμωμένος ο Τζόνσον - Δύο στους πέντε βουλευτές του θέλουν την αποπομπή του


Πόσα «voucher» θα δικαιούστε για αλλαγή POS, ταμειακών και ηλεκτρονικά τιμολόγια


Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης