Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου

Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου

Στην αντεπίθεση η γυναίκα – αράχνη για όσα της καταλογίζει ο αυτόχειρας γυμναστής - Ζητά άρση και του τηλεφωνικού της απορρήτου και δηλώνει πως δεν έχει να κρύψει τίποτα 

gimnastis_ginaika_araxni_art
Στην «αντεπίθεση» περνά η γυναίκα την οποία ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατονόμασε ως εκείνη που τον «παγίδευσε» και του άρπαξε όλη του την περιουσία.

«Κόντρα» σε όλα όσα έγραψε και κοινοποίησε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο γυμναστής, η γυναίκα που ο ίδιος κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε οικονομικά και τον οδήγησε στην οικονομική εξόντωση, εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει όταν της ζητηθεί από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, δηλώνει πως δεν έχει να κρύψει τίποτα και υποστηρίζει πως όσα έγραψε ο αυτόχειρας στο τελευταίο του σημείωμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και το έστειλε με e-mail σε συνολικά 24 παραλήπτες, είναι αβάσιμα και δεν έχουν καμία επαφή με πραγματικά γεγονότα.

Η 50χρονη γυναίκα από την περασμένη Παρασκευή έχει καταθέσει υπόμνημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διαβιβάστηκε στη συνέχεια στο Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, λόγω των σοβαρών καταγγελιών που έκανε ο αυτόχειρας. Το υλικό που υπήρχε στο υπόμνημα που κατέθεσε η γυναίκα, συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από περίπου 100 μηνύματα που ισχυρίζεται ότι της είχε στείλει ο 50χρονος και ένα ιδιόχειρο σημείωμα από τον Σεπτέμβριο του 2021, στο οποίο ο γυμναστής έλεγε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και ζητούσε συγνώμη.

Πρόκειται για ένα σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 50χρονος στο πιστοποιητικό εμβολιασμό του και να το παρέδωσε στην γυναίκα, που κατήγγειλε στο τελευταίο email του, τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ιδιόχειρο σημείωμα που ήταν με κεφαλαία γράμματα έγραφε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, ζητά η γυναίκα που κατήγγειλε ο 50χρονος

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας, Κώστας Κόλτσης, η 50χρονη γυναίκα έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι στη διάθεση των Αρχών και, μάλιστα, έχει ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού, του τραπεζικού και του φορολογικού της απορρήτου, προκειμένου να αποδείξει ότι όσα έγραφε ο γυμναστής, στο τελευταίο του ηλεκτρονικό μήνυμα που την κατηγορούσε για οικονομική εκμετάλλευση και απάτη, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα πραγματικά γεγονότα. Επίσης, ζητά να ανοίξουν όλους τους λογαριασμούς της, καθώς υποστηρίζει ότι δεν έλαβε χρήματα από τον γυμναστή.

«Ξεκαθάρισε πως όσα αναφέρονται στο σημείωμα του αυτόχειρα δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και θέτει τον εαυτό της στη διάθεση της Δικαιοσύνης και με οποιοδήποτε τρόπο θα συνδράμει σε αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος της 50χρονης.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι οι καταθέσεις από πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά» στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχουν ήδη αρχίσει, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν συγγενείς του γυμναστή αλλά και η 50χρονη γυναίκα.

Θα κατέθετε ασφαλιστικά μέτρα – Ο γυμναστής έστειλε «ροζ» βίντεο στο σχολείο της 17χρονης κόρης της και στον πρώην σύζυγό της

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κόλτσης, η 50χρονη γυναίκα σκόπευε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του γυμναστή. «Λίγες ημέρες πριν την αυτοχειρία αυτού του ανθρώπου, τα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου άρχισαν να έχουν και άλλες διαστάσεις, απειλητικές, εκβιαστικές, τρομακτικές. Τότε η εντολέας μου άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να διατηρεί στην κατοχή του κάποια βίντεο τέτοιου είδους. Στο πλαίσιο αυτό, μου ανέθεσε να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει να την ενοχλεί και να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα τέτοια βίντεο τα οποία την απαξιώνουν. Όμως δεν προλάβαμε γιατί τα γεγονότα μας πρόλαβαν», ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι, ανάμεσα στους 24 παραλήπτες του e-mail που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει και το οποίο συνοδευόταν από φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου από προσωπικές στιγμές του ίδιου και της 50χρονη γυναίκας, ήταν και η διεύθυνση του σχολείου της 17χρονης κόρης της αλλά και η επιχείρηση που εργαζόταν στο παρελθόν η ανήλικη. Επίσης, ανάλογο υλικό έστειλε πριν βάλει τέλος στη ζωή του και στον πρώην σύζυγό της.

«Η κατάσταση έχει πάρει ανυπολόγιστες διαστάσεις. Την είχε απειλήσει και την είχε εκβιάσει και στο παρελθόν ότι θα προχωρούσε σε αυτήν την ενέργεια. Ανάλογο υλικό έστειλε και στον πρώην σύζυγό της και του έγραφε στο μήνυμα που το συνόδευε ‘να καμαρώσεις την γυναίκα σου’. Η εντολέας μου είχε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της. Ο αυτόχειρας έστειλε αυτό το υλικό σε δεκάδες άτομα και το είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα», ανέφερε ο κ. Κόλτσης.

Όσον αφορά τον ρόλο της γυναίκας στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και η 17χρονη κόρη της συνόδευε την Γεωργία Μπίκα, ο κ. Κόλτσης τόνισε πως «η εντολέας μου δεν πήγε ποτέ σε αυτό το πάρτι. Την ημέρα της πρωτοχρονιάς ήταν συνοδός στον γιό της που βρισκόταν στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Δεν πήγε ποτέ στο ξενοδοχείο, αντιθέτως μετά το πάρτι η 17χρονη θυγατέρα της πήγε στο νοσοκομείο για να την συναντήσει», τόνισε.

«Μου είπε ότι θα έχω την ίδια τύχη με την 41χρονη Βίκυ και μετά θα αυτοκτονήσει», αναφέρει η γυναίκα

Όπως αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε η γυναίκα, ο γυμναστής της είχε πει ότι θα έχει την ίδια τύχη με την 41χρονη Βίκυ η οποία δολοφονήθηκε τον Μάρτιο από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα παιδιά της, μέσα στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσε επι της οδού Παπάφη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.

«Στα προπεριγραφέντα πλαίσια και με αφορμή την ανθρωποκτονία της άτυχης γυναίκας εντός του τσιπουράδικου που η τελευταία διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη περί τον Μάρτιο του 2022 από τον ασχολούμενο με το bodybuilding σύντροφο της, ο εκλιπών μου δήλωσε ότι θα έχω την ίδια τύχη με αυτή την γυναίκα και μετά θα αυτοκτονήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημά της η 50χρονη.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κόλτσης, η εντολέας του ήταν φοβισμένη «σε σημείο που δεν πήγαινε άλλο», ωστόσο δεν πίστευε ότι ο γυμναστής θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

«Με την ανάρτησή του λίγο πριν την αυτοκτονία του, καθώς επίσης και με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mails) σε διάφορα πρόσωπα, προέβη σε αυτό που μου είχε προαναγγείλει μέσω μηνυμάτων του, ήτοι ότι μετά την αυτοκτονία του «θα ανοίξουν για εμένα οι ασκοί του Αιόλου, που γεννήθηκα σκατόψυχη και καταραμένη», θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εκδικητικής εξόντωσης της πρώτης από εμάς και της οικογένειάς μου σε ένα αφήγημα που αναφέρει τρομερά ψεύδη από την αρχή μέχρι το τέλος. Με το παρόν υπόμνημά μας, σκοπός μας είναι να θέσουμε τους εαυτούς μας στη διάθεσή σας και στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπόμνημα που κατέθεσε η 50χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

Σε ύφεση η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στον Ασπρόπυργο

Τραγωδία στη Φλόριντα: Αγοράκι 2 ετών πυροβόλησε άθελα του και σκότωσε τον πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης