Μονεμβασιά: Κηδεύτηκαν οι δύο 77χρονοι που σκότωσε ο 52χρονος με το αυτοκίνητό του

Μονεμβασιά: Κηδεύτηκαν οι δύο 77χρονοι που σκότωσε ο 52χρονος με το αυτοκίνητό του

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη 

monemvasia_troxaio_1
Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκαν ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμμελος, τα θύματα του 52χρονου στη Μονεμβασιά, με τους φίλους και τους συγγενείς τους να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν την τραγωδία που εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου και να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τους δύο άντρες, που έφυγαν μαζί στα 77 τους χρόνια, χτυπημένοι από τη δολοφονική μανία του 52χρονου σε κεντρικό δρόμο της Μονεμβασιάς, τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Οσίου Λεοντίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxxaw4pspcx)



Θυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί, ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη από ειδικό πραγματογνώμονα που όρισε το δικαστήριο, για να συνεχιστεί η διαδικασία της ανάκρισης και να ληφθεί μια απόφαση για το αν κριθεί προφυλακιστέος ή θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxwur07tpmp)
Κλείσιμο


Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του 52χρονου, κατά την απολογία του είπε στους δικαστές ότι δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίαιη προσαγωγή του τρίτου μηνυτή του Λιγνάδη διέταξε το δικαστήριο

Η ΔΕΗ διαγράφει χρέη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου σε Αττική, Ρόδο και Εύβοια - Πώς θα κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά

Η ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα συνιστούσε σίγουρα απειλή για τη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο - Το σχόλιο του Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης