Εργα μαμούθ έως στο 2023 - Αλλάζουν όλα στην Αττική Οδό
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε ότι το 2023 συμβασιοποιούνται επίσης τα έργα ΒΟΑΚ και Υποθαλάσσιας Ζεύξης της Σαλαμίνας.
UPD:
Την εκτίμηση ότι θα ξεπεραστεί ο στόχος των 13 δισ. ευρώ για έργα υποδομών ως το 2023 έκανε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
Μάλιστα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αποκάλυψε ότι σχετικά με την επέκταση της Αττικής Οδού το έργο της σύνδεσης της Λεωφόρου Κύμης με τον ΠΑΘΕ δημοπρατήθηκε και σύντομα θα συμβασιοποιηθεί ενώ προετοιμάζονται και άλλες επεκτάσεις προς Ραφήνα, περιφερειακή Υμηττού, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Ελληνικό.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.