Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε τρία μέτωπα οι έρευνες - Γιατί οι αστυνομικοί περιμένουν αλλαγή της στάσης της
Πέρασε το πρώτο βράδυ στο κελί του 1ου ορόφου των φυλακών Κορυδαλλού, υπό αυστηρή 24ωρη επιτήρηση - Ζήτησε και αναμένεται να λάβει τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθεί τα γεγονότα και κυρίως τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη
Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ περιμένουν το πόρισμα της επιτροπής Καρακούκη - Καλόγρια που «ξεσκονίζει» την ιατροδικαστική έκθεση της 3,5 ετών Μαλένας προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ αναμένεται να καλέσουν και την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τζιόλα να καταθέσει για τα αίτια θανάτου της 6 μηνών Ίριδος καθώς η ίδια είχε συντάξει την εκθεση του βρέφους.
Στη συνέχεια, θα κληθούν για κατάθεση συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου και ειδικά η αδερφή της Δήμητρα, η οποία ήταν παρούσα τη νύχτα που άφησε την τελευταία της πνοή η Ίρις. Την ίδια ώρα η ανακρίτρια ψάχνει τη διαδρομή της κεταμίνης με στόχο να βρει πιθανούς συνεργούς που θα φωτίσουν οχι μόνο τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο θυγατέρων της οικογενειας Δασκαλάκη. Για το λόγο αυτό, έχει δωσει εντολή για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στα 8 κινητά τηλέφωνα, τα λαπ τοπ και τους υπολογιστές, ακομα και την smart tv της Ρούλας Πισπιρίγκου για να ακτινογραφήσουν οι αρχές τις κινήσεις, τις επαφές και τις αναζητήσεις που έκανε.
Οι επόμενες ημέρες ειναι καθοριστικές και αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι η 33χρονη κρατούμενη τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί σιγά- σιγά τη νέα κατάσταση των πραγμάτων και δεν αποκλείουν μετά την πλήρη αποστασιοποίηση του πρώην συζύγου της να κάνει στροφή 180 μοιρών καθως η τακτική που ακολουθούσε μέχρι και σήμερα δεν της βγηκε. Πίστευε οτι το τρικ με τους χρόνους δράσης της κεταμίνης και η «φούσκα» με το τεστ αλήθειας δεν θα την οδηγούσαν στη φυλακή και πιθανώς τώρα, μετά τον εγκλεισμό της, θα αλλάξει σχέδιο και πλάνο.
Στο μοναχικο κελί του 1ου ορόφου των φυλακών Κορυδαλλού, υπό την αυστηρή και 24ωρη επιτήρηση (όπως αποκάλυψε το protothema.gr υπάρχει φύλακας έξω ο οποίος της ανάβει το τσιγάρο όταν χτυπήσει το παραθυράκι καθώς αν και μανιώδης καπνίστρια, της έχουν αφαιρεθεί αναπτήρας και σπίρτα υπο τον κίνδυνο προβεί σε κάποια ακραία ενέργεια) ζήτησε και αναμένεται να λάβει τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθεί τα γεγονότα και κυρίως τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη που σίγουρα λένε πηγές θα καθορίσει τις εξελίξεις και τις δικές της ενέργειες.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.