MasterChef: Τα έκανε όλα τόσο λάθος που βγήκε εκτός παιχνιδιού

MasterChef: Τα έκανε όλα τόσο λάθος που βγήκε εκτός παιχνιδιού

Ο παίκτης δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή καθώς το πιάτο αντιγραφής που παρουσίασε ήταν κατώτερο των περιστάσεων

Apoxorisi_MasterChef
Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες στο MasterChef καθώς ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής καθώς δεν κατάφερε να μαγειρέψει όπως έπρεπε.

Όπως παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο η Φανή Ζιώγα, ως νικήτρια του Mystery Box, προκάλεσε τον Γιάννο Σδούγκα, για να πάρει την κάρτα ασυλίας.

Το αποτέλεσμα από αυτή τη μαγειρική κόντρα ήταν η Φανή να ηττηθεί και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί της ήταν η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η Βασιλική Δροσάτου και ο Μάριος Λιόλιος, οι οποίοι παρουσίασαν στους κριτές μαγειρικές προσπάθειες κατώτερες των περιστάσεων.

Τελικά η κάρτα ασυλίας παρέμεινε στα χέρια του Γιάννου κσι επέλεξε να τη χρησιμοποιήσει για την Ελισάβετ και στη θέση της να μπει ο Τζόναθαν Χαρτάτι.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν τον καλεσμένο chef Παναγιώτη Γιακαλή, που είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες και στην πλήρη αξιοποίηση των υλικών.

Η δοκιμασία για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που κλήθηκαν να δημιουργήσουν και να επιστρατεύσουν όλες τις μαγειρικές του γνώσεις με ταχύτητα κι ακρίβεια.

MasterChef 2022 | Ο Τζόναθαν αποχώρησε με τα παπούτσια στο χέρι κυριολεκτικά!

Ο παίκτης, που δεν τα κατάφερε και είχε την χειρότερη απόδοση ήταν o Tζόναθαν, ο οποίος είχε πρόβλημα σε όλες τις παρασκευές του. Μάλιστα οι κριτές σημείωσαν πως το μόνο που πήγε καλά ήταν ψήσιμο που έκανε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι φρικαλεότητες στην Μπούτσα ίσως είναι απλά «η κορυφή του παγόβουνου», εκτιμούν οι ΗΠΑ


Survivor: Οι… φωτιές που έβαλε ο Εμμανουήλ, η «μπλε» επικοινωνία και η τελική απόφαση του Τάκη – Δείτε βίντεο


ΗΠΑ: Για πρώτη φορά γυναίκα ονομάζεται επικεφαλής της Ακτοφυλακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης