Κατερίνη: Της έταξαν δάνειο και της «έφαγαν» 22.500 ευρώ

Κατερίνη: Της έταξαν δάνειο και της «έφαγαν» 22.500 ευρώ

Της υποσχέθηκαν ότι θα της χορηγούσαν δάνειο με ευνοϊκό επιτόκιο, αρκεί να κατέθετε ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση - Πώς την πάτησε μια γυναίκα από την Κατερίνη

apati-agora-diadiktyo
Άμεση ανάγκη για μεγάλο χρηματικό ποσό είχε μια γυναίκα από την Κατερίνη κι έτσι δεν υποπτεύθηκε τι κρυβόταν όταν βρέθηκε στα «νύχια» απατεώνων του διαδικτύου, οι οποίοι της υποσχέθηκαν ότι θα της χορηγούσαν δάνειο με ευνοϊκό επιτόκιο, αρκεί να κατέθετε ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, η εύπιστη Ελληνίδα είχε καταθέσει τμηματικά σε τραπεζικούς λογαριασμούς που της έδωσαν το συνολικό ποσό των 22.425 ευρώ, όμως δάνειο δεν είδε! Έτσι, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων στην Ασφάλεια Κατερίνης, που ξεκίνησε έρευνες και κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τους απατεώνες, που φαίνεται ότι αποτελούσαν οργανωμένο δίκτυο.

Πρόκειται για δυο Έλληνες και δυο αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί, καθώς και έναν ακόμη συνεργό τους τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλους πολίτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Χαλάει από αύριο

Ζελένσκι: «Πιο ρεαλιστικές» οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που συνεχίζονται σήμερα

Survivor: Η «κόκκινη» επικοινωνία, οι «μπλε» πατάτες και ο γάμος της Ευρυδίκης – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης