Κι όμως, τραίνο συγκρούστηκε με... δέντρο στην Έδεσσα!

Κι όμως, τραίνο συγκρούστηκε με... δέντρο στην Έδεσσα!

Το πρωτοφανές ατύχημα συνέβη την στιγμή που η αμαξοστοιχία κινείτο έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του σταθμού Βεγορίτη

trenooo
Λαχτάρισε για τα καλά ο μηχανοδηγός της επιβατηγής αμαξοστοιχίας 83 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης- Φλώρινας, το απόγευμα της Τρίτης, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του ένα... δέντρο το οποίο χτύπησε με δύναμη το μπροστινό τμήμα του τραίνου και έσπασε τα τζάμια!

Το πρωτοφανές ατύχημα συνέβη την στιγμή που η αμαξοστοιχία κινείτο έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του σταθμού Βεγορίτη, κοντά στην κωμόπολη Άρνισσα του Δήμου Έδεσσας και αιτία ήταν οι θυελλώδεις άνεμοι, που ξερίζωσαν το δέντρο και το εκσφενδόνισαν με ορμή πάνω στο βαγόνι της μηχανής.

Τα μυτερά κλαδιά διαπέρασαν τον υαλοθώρακα, ευτυχώς όμως ο μηχανοδηγός πρόλαβε να καλυφθεί και δεν τραυματίστηκε, όπως και κανείς από το προσωπικό και τους επιβάτες. Το τραίνο επέστρεψε στην Έδεσσα για επισκευές και οι επιβάτες συνέχισαν τον ταξίδι τους με άλλη αμαξοστοιχία.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Οικογενειακή τραγωδία στο Όρεγκον: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης