Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας

Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας

Εξετάζεται το γιατί δεν βρέθηκε απαγορευμένη ουσία στα ούρα της 24χρονης ή μεγάλη ποσότητα αλκοόλ - Δηλαδή, αν κάποιοι έριξαν το λεγόμενο «χάπι του βιασμού» στο ποτό της κοπέλας, πόσες ώρες μετά ανιχνεύεται και πότε ακριβώς έγινε η λήψη του δείγματος - Κομβικό, πλέον, το πόρισμα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου 

gbika-0
Νέα δεδομένα στην υπόθεση με την καταγγελία του βιασμού στη Θεσσαλονίκη προκύπτουν μετά την παράδοση του πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων από τα Εργαστήρια Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ και της Βέρνης.

Οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο της σουίτας 602, συνθέτοντας κομμάτι-κομμάτι το παζλ της καταγγελίας της Γεωργίας Μπίκα. Πλέον, κομβικό σημείο θεωρείται το πόρισμα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστώσουν εκείνο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ποιοι, πότε και γιατί κάλεσαν στο κινητό της νεαρής κοπέλας -και, αντίστοιχα, ποιους κάλεσε εκείνη.

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε απαγορευμένη ουσία στα ούρα της καταγγέλλουσας, ούτε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εξετάζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί επιστημονικά πώς ερμηνεύεται αυτό. Για παράδειγμα, αν κάποιοι έριξαν το λεγόμενο «χάπι του βιασμού» στο ποτό της νεαρής γυναίκας, πόσες ώρες μετά ανιχνεύεται στα ούρα της, πότε ακριβώς έγινε η λήψη του δείγματος, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε, καθώς η ίδια υποστήριξε πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος και ήταν ζαλισμένη.

Τα παραπάνω στοιχεία, φυσικά, θα εξεταστούν και θα συνυπολογιστούν σε συνδυασμό με τις καταθέσεις προσώπων που έχουν ήδη δώσει εξηγήσεις ή αναμένεται να κληθούν, έτσι ώστε οι Αρχές να συμπληρώσουν το μωσαϊκό της υπόθεσης και να ρίξουν άπλετο φως.

Όλα δείχνουν ότι κομβικό σημείο είναι τα αποτελέσματα των ερευνών στα κινητά και τα τάμπλετ των πέντε εμπλεκομένων, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα Εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ να βρεθούν στοιχεία που θα φωτίσουν το μυστήριο. 


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Άδωνις για σόου Πολάκη - Καταθέτω αγωγή, λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με τσίγκινα σωβρακάκια

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Θεσσαλονίκη

Κάτω Πατήσια: Έτσι «ψάρευε» κορίτσια μέσω Facebook ο ιερέας - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τους βιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης