Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος που έπεσε στο λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς - Δείτε βίντεο

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος που έπεσε στο λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς - Δείτε βίντεο

Ο δύτης που κλήθηκε και ο οποίος βούτηξε και σκάναρε τα θολά νερά του λιμανιού, δεν εντόπισε το όχημα και έτσι οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πάλι νωρίς το πρωί της Τρίτης - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

κεφαλονια
Άκαρπες παραμένουν ως αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι έρευνες των αρχών στην Κεφαλονιά για τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσε στο λιμάνι του Πόρου και βυθίστηκε στα παγωμένα νερά.

Το γεγονός ότι όντως έπεσε όχημα στο νερό το επιβεβαιώνουν και βίντεο που υπάρχουν και τα οποία εξετάζει το λιμενικό που δείχνουν το όχημα με αναμμένα τα φώτα του να επιπλέει στο νερό, για λίγα λεπτά πριν βυθιστεί και χαθεί.

Ο δύτης που κλήθηκε και ο οποίος βούτηξε και σκάναρε τα θολά νερά του λιμανιού, δεν εντόπισε το όχημα και έτσι οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πάλι νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Έρευνες στο λιμάνι του Πόρου για τον εντοπισμό οχήματος που έπεσε στην θάλασσα

Posted by INKEFALONIA.GR on Monday, January 24, 2022


Πώς ξεκίνησαν όλα

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν αυτόπτες μάρτυρες είδαν το όχημα να επιταχύνει από τον παλιό λιμενοβραχίωνα του Πόρου και να πέφτει στο νερό. Αμέσως ενημέρωσαν το λιμενικό, εντούτοις όταν έφτασαν άνθρωποι του λιμενικού, αλλά και της πυροσβεστικής στο λιμάνι το όχημα είχε ήδη βυθιστεί και χαθεί. Μάλιστα στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολούθησε μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν Λιμενικό, Πυροσβεστική, ο δύτης που βούτηξε στο λιμάνι, αλλά και τα μέλη της Ελειού Πρόννων, που ως στιγμής δεν έχει αποφέρει καρπούς.

Δύτης ετοιμάζεται να βουτήξει στο λιμάνι του Πόρου για να εντοπίσει το όχημα που έπεσε στην Θάλασσα

Posted by INKEFALONIA.GR on Monday, January 24, 2022


Τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνά με πληροφορίες και ως αργά το βράδυ της Δευτέρας, δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ατόμου στην Αστυνομία, ούτε υπήρχε κάποια πληροφορία που να φανερώνει τον τύπο του οχήματος ή πόσα άτομα επέβαιναν μέσα σε αυτό.

Πάντως, το λιμενικό εξετάζει ήδη τα πρώτα σενάρια και αυτά θέλουν, είτε ο οδηγός του οχήματος εσκεμμένα να βρέθηκε στον συγκεκριμένο λιμενοβραχίωνα και πάτησε το γκάζι για να βρεθεί στην θάλασσα ή το δεύτερο και ασθενέστερο σενάριο, κάποιος ο οποίος ταξίδευε με το πλοίο της γραμμή που εκείνη την ώρα αναχωρούσε από το λιμάνι, μπερδεύτηκε και βρέθηκε στον παλιό λιμενοβραχίωνα με αποτέλεσμα να προέλθει η πτώση του οχήματος στην θάλασσα.

Όπως και να έχει υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τύχη του οχήματος και του επιβάτη ή των επιβατών που υπήρχαν μέσα σε αυτό.




Πηγή:inkefalonia.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεργασία αύριο Τρίτη στο Δημόσιο - Ισχυρή σύσταση για τον ιδιωτικό τομέα

Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία»

Κολυδάς: Χιόνια και το βράδυ σε περιοχές της Αττικής, της Στερεάς και της Εύβοιας - Ύφεση από αύριο το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης